Iznajmljuje se visokokvalitetan stan: Vaš novi dom s panoramskim pogledom

 • 1.700 €
Grad Zagreb, Maksimir
 • Apartman
 • Art der Immobilie
 • 3
 • Schlafzimmer
 • 2
 • Bäder
 • 2
 • Garagen
 • 150
 • ZG-MAK-091-R
 • Immobilien-ID
Iznajmljeno
Iznajmljuje se visokokvalitetan stan: Vaš novi dom s panoramskim pogledom
Grad Zagreb, Maksimir
 • 1.700 €

Beschreibung

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam ovaj stan u Zagrebu.

INFORMACIJE O STANU Smještena na vrhunskoj lokaciji, ova izuzetna rezidencija prostire se na površini od 355,81 m2 (NKP 165,91 m2) pomno dizajniranog stambenog prostora koji utjelovljuje suvremenu eleganciju i bezvremenski šarm. Uz skladan spoj moderne estetike i funkcionalnosti, ovaj stan obećava izniman životni stil za zahtjevne kupce.

Ovaj penthouse, samo nekoliko minuta vožnje od parka Maksimir, nudi suvremeno i udobno životno iskustvo. Smješten u nedavno renoviranoj zgradi sa samo tri jedinice (jedna po etaži), ovaj 4-sobni stan ima izdašnu ukupnu korisnu površinu od 150 m².

Dnevni boravak s blagovaonom, potpuno opremljena kuhinja i praktično spremište jamče najvišu razinu udobnosti stanovanja. Kuhinja je potpuno nova i opremljena vrhunskim uređajima. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku terasu s koje se pruža prekrasan pogled na zelenu okolicu i grad Zagreb. Dio terase je ostakljen i nudi ugodno utočište zimi.

Apartman također nudi tri spavaće sobe i dvije luksuzne kupaonice, jedna s kadom, a druga s tušem. Dva vanjska parkirna mjesta su uključena u cijenu najma, a stan se iznajmljuje kompletno namješten.

Svi bitni sadržaji su u neposrednoj blizini, uključujući trgovine, vrtiće, škole i javni prijevoz. Doživite modernu životnu udobnost u zelenom okruženju – dogovorite termin razgledavanja već danas!

Maksimir Gornji Bukovac je šarmantna četvrt u Zagrebu poznata po mirnom i zelenom okruženju. Smješten u blizini parka Maksimir, ovo područje nudi idilično okruženje, a istovremeno je dobro povezano sa središtem Zagreba.

Šarmantnu četvrt karakteriziraju uređene ulice i blizina prirode. Ovdje stanovnici mogu uživati ​​u blagodatima urbanog života bez potrebe da se odreknu ljepote prirode.

U Maksimiru Gornji Bukovac pronaći ćete sve sadržaje za svakodnevne potrebe kao što su trgovine, restorani, škole i vrtići. Blizina parka Maksimir također nudi brojne mogućnosti za šetnje, sport i opuštanje na otvorenom.

Sa svojom mirnom atmosferom i zelenim okruženjem, Maksimir Gornji Bukovac je popularno rezidencijalno područje za obitelji i sve koji žele spojiti gradski život i prirodu.

Zagreb, glavni grad Hrvatske, makro-lokalni je biser s bogatom poviješću i živahnim urbanim životom. Ovaj grad nudi idealnu kombinaciju povijesnog šarma i modernog štiha. Kao kulturno, obrazovno, poslovno i turističko središte, Zagreb je bogat arhitektonskim blagom, uključujući srednjovjekovne građevine, veličanstvene trgove i šarmantne parkove. Grad je poznat po živoj umjetničkoj i glazbenoj sceni, kao i po kulinarskim delicijama, od tradicionalne hrvatske kuhinje do internacionalnih delicija. Uz bogatstvo muzeja, galerija, kazališta i dvorana za izvedbe, Zagreb nudi raznoliku kulturnu ponudu za lokalno stanovništvo i posjetitelje. Slikovita brda i rijeke u tom području također pružaju brojne mogućnosti za aktivnosti na otvorenom i rekreaciju. Ukratko, Zagreb je fascinantna destinacija koja utjelovljuje povijest i suvremenost, nudeći posjetiteljima nezaboravno iskustvo.

Ako ste ovaj luksuzni stan u Zagrebu vidjeli kod druge agencije po drugoj cijeni ili jeftinije, slobodno nam se javite kako bismo mogli provjeriti cijenu. Odmah ćemo kontaktirati vlasnika i omogućiti Vam iste uvjete.

Korisnu i stambenu površinu svake nekretnine izračunavamo na temelju pravnih faktora hrvatskog obračuna stambene površine. Unutarnje površine obračunavaju se faktorom 1,00, natkriveni balkoni i terase 0,50, a nenatkriveni prostori 0,25. Lođe simaju fakrot 0,75, garaže 0,70, parkirna mjesta 0,20 i vrtovi 0,10. Dodatne informacije o proračunu stambenog prostora u Hrvatskoj možete pronaći u odjeljku Često postavljana pitanja

CTB Brokers Hrvatska – vlasnik Christian T. Bader agent za financije i nekretnine ne preuzima nikakvu odgovornost za ažurnost, točnost i potpunost danih podataka. Potraživanja materijalne ili nematerijalne odgovornosti uzrokovana neupotrebom ili upotrebom netočnih ili nepotpunih informacija u osnovi su isključena. Osim u slučaju namjernog djelovanja ili grubog nemara od strane CTB Brokersa. Ova ponuda je neobvezujuća. Izričito zadržavamo pravo izmjene, dodavanja ili brisanja dijelova ponude bez prethodne najave. Također zadržavamo pravo privremenog ili trajnog zaustavljanja objave. Sve informacije o pojedinim nekretninama kao i slike, tlocrte i ilustracije dao je dotični prodavatelj/iznajmitelj.

Ugovor o posredovanju s nama sklapa se pisanim ugovorom ili na temelju ugovora o traženju kupca ili izlaganja nekretnine i njegovih uvjeta. Zahtjev za posredovanje proizlazi iz jasnog dokaza posredovanja kojeg daje CTB BROKERS. Ili organiziranjem sklapanja ugovora za nekretninu koju nudi CTB BROKERS. Posrednička naknada obračunava se od cijene najma u ugovoru o najmu nekretnine koja se iznajmljuje, uključujući sve dodatne usluge koje idu u korist najmodavca ili trećih osoba. Posrednička naknada iznosi jednu najamninu plus zakonski PDV te se zarađuje i dospijeva po sklapanju ugovora. Iznos bruto provizije podložan je korekciji u slučaju promjene porezne stope. Zahtjev za proviziju također postoji ako se dogodi ekvivalentna zamjena ili naknadna transakcija umjesto prvobitno planirane transakcije. Ako posredovanje u toj transakciji spada u područje djelovanja posrednika. Potraživanje provizije za zamjenske ili naknadne transakcije izračunava se iz tržišne vrijednosti i lokalne stope provizije plus zakonski PDV. CTB BROKERS prima trenutni zahtjev za isplatu od najmoprimca.

Kao agenti za nekretnine, u skladu s Člankom 2. stavkom. 1 Br. 14 i § 11 st. 1., 2. Zakona o sprječavanju pranja novca (ZPN) dužan je prilikom uspostavljanja poslovnog odnosa utvrditi i provjeriti identitet ugovornog partnera. To vrijedi i kada postoji ozbiljan interes za izvršenje ugovora o kupoprodaji nekretnine. Za ovo je neophodno da se pridržavamo članka 11. st. 4. ZBZP-a, u svoju osobnu iskaznicu (ukoliko djelujete kao fizička osoba) upišite odgovarajuće podatke – npr. preslikom. Za pravnu osobu potrebna nam je kopija izvatka iz trgovačkog registra iz kojeg je vidljiv stvarni vlasnik. Zakon o pranju novca propisuje da posrednik mora čuvati preslike i dokumente pet godina. Kao naš ugovorni partner, također imate dužnost surađivati ​​u skladu s Odjeljkom 11. stavkom. 6 AMLA.

Ihr Ansprechpartner

Portfolio
Marija Bader
 • Marija Bader

Enquire About This Property

Ähnliche Angebote

Compare listings

Compare
Marija Bader
 • Marija Bader