Sve iz jedne ruke

Naše usluge

CTB Brokers predstavlja sveobuhvatne usluge nekretninama u Hrvatskoj. Stručno savjetovanje i posredovanje pri kupnji, prodaji i najmu – vaš pouzdan partner za sveobuhvatnu podršku i rješenja po mjeri za sve vaše potrebe u vezi s nekretninama.

od traženja do zaključenja

Vaš partner za sigurnu kupnju nekretnine

CTB Brokers Vam nudi široku ponudu cjelovitih usluga u prometu nekretnina na hrvatskom tržištu nekretnina. Kao sveobuhvatni agent za nekretnine nudimo sve usluge vezane uz kupoprodaju hrvatskih nekretnina njemačkim i austrijskim kupcima. Naš iskusni tim na raspolaganju vam je za podršku u svim aspektima vaših potreba za nekretninama – od detaljnih savjeta do uspješnog posredovanja. Nudimo rješenja po mjeri koja su prilagođena vašim individualnim potrebama te vas profesionalno i sveobuhvatno prate na vašem putu do uspjeha.

Dobro došli u našu uslugu agenta za nekretnine, koja je posebno usmjerena na njemačke i austrijske klijente koji žele ulagati u Hrvatskoj. Naše sveobuhvatne usluge pokrivaju sve aspekte kupnje nekretnina. Počevši od temeljite potrage za savršenom nekretninom, savjetujemo vas u svakom koraku procesa kupnje. Naš iskusni tim detaljno poznaje hrvatsko tržište nekretnina i stoji vam na raspolaganju za pomoć pri odabiru i procjeni nekretnina, pregovorima s prodavateljima, pravnim aspektima i ostalom. Pratimo vas od početka do kraja i osiguravamo da vaša kupnja nekretnine prođe glatko i uspješno. Povjerite se našoj stručnosti kako bismo ostvarili svoje snove o nekretninama u Hrvatskoj. Ovdje smo da vam pomognemo pronaći savršeno mjesto za uživanje u životu, bilo kao kuća za odmor, investicijska nekretnina ili stalno prebivalište.

Za vas na licu mjestu

Usluge

Zahvaljujući našim sveobuhvatnim analizama tržišta i preciznim procjenama tržišta, dobit ćete duboki uvid u aktualne trendove, kretanja i cijene na tržištu nekretnina. Pomažemo vam da donosite informirane odluke i maksimalno iskoristite svoj potencijal ulaganja.

S našom prilagođenom potragom za odgovarajućim nekretninama, pronalazimo upravo one nekretnine koje odgovaraju vašim zahtjevima i željama. Uzimamo u obzir vaše individualne potrebe i pratimo vas u odabiru nekretnine iz snova.

Naši iskusni agenti dostupni su vam pomoći s razgledavanjem na licu mjesta i pružiti vam sveobuhvatan uvid u svaku nekretninu. Odgovaramo na vaša pitanja, pokazujemo vam prednosti nekretnina i podržavamo vas u donošenju prave odluke.

Pravna i porezna pitanja mogu biti složena prilikom kupnje nekretnine. Naši stručnjaci pomoći će vam razumjeti sve aspekte i pouzdano razjasniti sva otvorena pitanja. Osiguravamo da ste dobro informirani i da ne doživite nikakva neugodna iznenađenja.

Provođenje procesa kupoprodaje zahtijeva pažljivo planiranje i organizaciju. Podržavamo vas na svakom koraku i osiguravamo da sve teče glatko. Od potpisivanja ugovora do primopredaje, uz Vas smo savjetovanjem i podrškom.

Naša usluga ne završava kupnjom nekretnine. Nudimo vam sveobuhvatnu naknadnu pomoć i pratnju kako bismo osigurali da ste dobro zbrinuti čak i nakon kupnje. Od renoviranja do najma, mi ćemo vas podržati u svakom daljnjem koraku.

Već 23 godine na vašoj strani

Zašto smo najbolji partner

S preko 15 godina iskustva u podršci kupcima pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj, vaš smo pouzdan partner. Naša dugogodišnja prisutnost na tržištu i duboko razumijevanje lokalnih uvjeta čine nas idealnim suputnikom u vašem procesu kupnje. Nudimo vam rješenja po mjeri kako bismo zadovoljili vaše potrebe i stojimo uz vas sa stručnošću i predanošću da ostvarite svoj san o nekretninama u Hrvatskoj.

U industriji na koju se ne gleda uvijek pozitivno, CTB Brokers se od svog osnutka 2001. uvijek dokazao kao kompetentan i pouzdan partner u industriji nekretnina. Jer povjerenje je osnova uspješnog i dugoročnog poslovnog odnosa. Kako bi bili punopravan i kompetentan partner za naše klijente u svim područjima industrije nekretnina, CTB Brokers je nastavio razvijati, širiti i, naravno, značajno unaprijediti svoje temeljno poslovanje tijekom protekle 23 godine. Uvijek nastojimo proširiti svoje prednosti i smanjiti slabosti. Kako bismo ostvarili svoje standarde kvalitete kada su u pitanju prodaja i servis, barem smo „u toku“ kada su u pitanju tehnologija i dizajn, ali često i korak ili dva ispred. Naš tim rado će vas individualno i iscrpno savjetovati o svim aspektima vaše nekretnine.

6 razloga za CTB Brokers

Vaš posrednik u Hrvatskoj

Naša dugogodišnja prisutnost na hrvatskom tržištu nekretnina omogućuje nam izgradnju opsežne lokalne stručnosti. Imamo sveobuhvatno razumijevanje različitih regija, četvrti i trendova nekretnina i stoga vam možemo pružiti pouzdane preporuke na temelju vaših individualnih potreba i preferencija.

Kod nas ćete dobiti osobnu podršku po mjeri koja je prilagođena vašim specifičnim zahtjevima. Odvajamo vrijeme da razumijemo vaše potrebe i predstavimo vam nekretnine koje točno odgovaraju vašim idejama. Naš cilj je pomoći vam pronaći savršenu nekretninu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.

S našim dugogodišnjim iskustvom u pregovaranju pri kupnji nekretnina, možete vjerovati da ćemo za vas ispregovarati najbolje moguće uvjete. Koristimo svoju stručnost i pregovaračke vještine kako bismo osigurali da dobijete optimalnu cijenu za svoju nekretninu ili da dobijete najbolju ponudu prilikom kupnje.

Uz posredovanje u prometu nekretnina, nudimo niz dodatnih usluga kako bismo osigurali da vaše poslovanje s nekretninama teče glatko. To uključuje procjenu vrijednosti nekretnina, analizu tržišta, pravni savjet i podršku u administrativnim postupcima. Vaš smo sveobuhvatni partner za sve aspekte kupnje ili prodaje nekretnina.

S preko 23 godine iskustva na njemačkom tržištu nekretnina i preko 15 godina na hrvatskom tržištu, možete se osloniti na našu dokazanu stručnost i pouzdanost. Naša dugogodišnja prisutnost omogućila nam je da razvijemo duboko razumijevanje tržišta i uspostavimo se kao partner vrijedan povjerenja.

Vaše zadovoljstvo naš je glavni prioritet. Nastojimo nadmašiti vaša očekivanja i pružiti vam vrhunsko iskustvo u poslu s nekretninama. Naš cilj je izgraditi dugoročne odnose i razumjeti vaše potrebe kako bismo vam nastavili pomagati u budućnosti sa svim vašim potrebama u vezi nekretnine.

KONTAKTIRAJTE NAS

Želite li saznati više o našim uslugama?

Kontaktirajte nas već danas kako biste iskoristili naše usluge na njemačkom jeziku i otkrili idealnu nekretninu u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama. Sa širokim portfeljem nekretnina u Hrvatskoj, rado ćemo vam pomoći da ostvarite svoj cilj posjedovanja vlastite nekretnine u Hrvatskoj!

KONTAKTIRAJTE NAS

Želite li saznati više o našim uslugama?

Kontaktirajte nas već danas kako biste iskoristili naše usluge na njemačkom jeziku i otkrili idealnu nekretninu u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama. Sa širokim portfeljem nekretnina u Hrvatskoj, rado ćemo vam pomoći da ostvarite svoj cilj posjedovanja vlastite nekretnine u Hrvatskoj!

Compare listings

Compare