Pretraživanje nekretnina pojednostavljeno

NAŠA USLUGA PRETRAŽIVANJA

Tražite savršenu nekretninu u Hrvatskoj koja zadovoljava vaše potrebe i želje? Onda ste došli na pravo mjesto! Naša usluga traženja nekretnina nudi vam uslugu po mjeri prilagođenu vašim specifičnim zahtjevima i željama.

Naša usluga je vaša dodana vrijednost

Usluga osobne pretrage za zainteresirane strane

Čak i u doba interneta, pronalaženje savršene nekretnine ostaje složena stvar. Mnoštvo ponuda, nejasne cijene i različiti ponuđači otežavaju praćenje. Ali upravo tu mi stupamo na scenu. Kao iskusni stručnjaci za nekretnine, na vašoj smo strani na svakom koraku kako biste pronašli nekretninu iz snova. Uz našu uslugu osobnog traženja i naše opsežno poznavanje hrvatskog tržišta nekretnina, nudimo vam rješenja po mjeri. Ostvarimo zajedno vaše životne snove.

Nakon temeljite analize vaše životne situacije i detaljne rasprave o vašim vremenskim i financijskim ograničenjima, kao io vašem željenom području, mi ćemo raditi s vama na izradi individualnog profila zahtjeva za vašu nekretninu iz snova. Naši stručnjaci zatim koriste svoje stručno znanje kako bi pretražili tržište za odgovarajuće opcije. Pretražujemo sve portale za nekretnine, novine, platforme društvenih medija i oslanjamo se na našu široku mrežu posrednika, poduzetnika i upravitelja nekretninama. To znači da vam možemo predstaviti širok izbor prikladnih nekretnina. Zatim ćemo vam pružiti značajne kratke karakteristike o dotičnim nekretninama i dogovorit ćemo sastanke za razgledavanje ako je potrebno. Također vam pomažemo u pravnim pitanjima i pregovorima o cijenama. Naš cilj je proces traženja učiniti što lakšim i bez stresa za vas, a pritom vam ponuditi profesionalne savjete i cjelovitu uslugu. S našom uslugom osobnog traženja i našim iskustvom na hrvatskom tržištu nekretnina, uvijek smo na vašoj strani da pronađete nekretninu iz snova.

POSTOJEĆI KLIJENTI

Vi ćete prvi saznati

Primanje vašeg zahtjeva za pretraživanje za nas je besplatna usluga. U našem portfelju svaka nova nekretnina se uspoređuje sa spremljenim kriterijima pretraživanja zainteresiranih strana. Ukoliko postoji podudaranje, Exposé ćete dobiti isključivo putem e-maila, čak i prije objave ponude na relevantnim portalima za nekretnine. Koristite ovu uslugu i steknite možda odlučujuću prednost u potrazi za nekretninom iz snova.

Potpuno bez brige

Naši paketi pretraživanja

Bez obzira tražite li savršenu nekretninu za odmor ili mijenjate karijeru i trebate se preseliti u drugi grad ili državu ili čekate dijete i trebate više prostora. Stručnjaci CTB Brokersa već su na licu mjesta kako bi ruku pod ruku s vama radili kako bi potraga za odgovarajućom nekretninom bila što ugodnija i bez stresa te kako bi vaše želje i zamisli što preciznije realizirali. Za to smo pripremili tri različita scenarija.

Kuća za odmor

Naši paketi pretraživanja

Već dugo tražite pravi novi apartman u Dalmaciji ili staru kamenu kuću u Istri, ali još niste pronašli pravu nekretninu? Želite kupiti nekretninu za odmor u Hrvatskoj, ali nemate vremena tražiti odgovarajuću nekretninu? Iz Njemačke ste i ne poznajete dobro hrvatsko tržište nekretnina u Istri, Kvarneru ili Dalmaciji i njihova zanimljiva mjesta? Ili imate pravnih briga/pitanja? Tada će vam stručnjaci tvrtke CTB Brokers rado pomoći.

Privatno preseljenje

Privatni Paket

Preseljenje u novu nekretninu predstavlja ekstremne izazove za sve uključene. Počevši od potrage za odgovarajućom nekretninom, preko same selidbe i privikavanja na novi dom. Da ne spominjemo emocionalni stres koji se može pojaviti prilikom preseljenja. S našim bezbrižnim paketima pretraživanja želimo vaš korak u novi dom učiniti što opuštenijim i rasteretiti vas većine zadataka kako bi se vaš život nastavio što je moguće normalnije usprkos selidbi.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tražite nekretninu u Hrvatskoj?

Tada nas kontaktirajte danas kako biste upotrijebili našu uslugu pretraživanja nekretnina i pronašli savršenu nekretninu u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama i željama. Našim kupcima nudimo širok izbor nekretnina u Hrvatskoj i radujemo se što ćemo vam pomoći da ostvarite svoj san o nekretnini u Hrvatskoj!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tražite nekretninu u Hrvatskoj?

Tada nas kontaktirajte danas kako biste upotrijebili našu uslugu pretraživanja nekretnina i pronašli savršenu nekretninu u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama i željama. Našim kupcima nudimo širok izbor nekretnina u Hrvatskoj i radujemo se što ćemo vam pomoći da ostvarite svoj san o nekretnini u Hrvatskoj!

Compare listings

Compare