NJEMAČKI I POUZDANO I KOMPETENTNO

Vaš njemački posrednik u Hrvatskoj

CTB Brokers je vaš njemački posrednik za nekretnine iz snova u Hrvatskoj. Pratimo vas na njemačkom jeziku s njemačkom preciznošću i hrvatskim šarmom na vašem putu do vaše hrvatske nekretnine iz snova.

DOBRO DOŠLI U CTB BROKERS

Iz ljubavi prema hrvatskim nekretninama

Tvrtka CTB Brokers već je godinama specijalizirana za visokokvalitetne nekretnine za stanovanje i odmor na hrvatskom Jadranu, u hrvatskom zaleđu i širem području Zagreba. Kao njemački posrednik u Hrvatskoj, pratimo kupce s područja D-A-CH od pretrage do zaključenja ugovora. Naš cilj je premašiti vaša očekivanja, bilo da želite kupiti ili unajmiti. Otkrijte naše ponude ili koristite našu uslugu pretraživanja nekretnina.

CTB Brokers se tijekom godina specijalizirao za trgovanje visokokvalitetnim stambenim i turističkim nekretninama na hrvatskom Jadranu, u hrvatskom zaleđu i širem području Zagreba. Kao njemački agent za nekretnine u Hrvatskoj, ne samo da nudimo našim klijentima iz D-A-CH područja raznolik izbor nekretnina u Hrvatskoj za prodaju ili najam, već vas također pratimo na vašem materinjem jeziku od potrage za vašom nekretninom iz snova u Hrvatska do zaključenja ugovora o kupnji ili najmu. Naš cilj je nadmašiti vaša očekivanja od vašeg agenta za nekretnine u Hrvatskoj. Bez obzira želite li kupiti stan u Hrvatskoj ili iznajmiti kuću, mi smo na vašoj strani kao kompetentan i iskusan partner u vašem projektu.

Kroz našu izvrsnu partnersku mrežu odvjetnika, poreznih savjetnika, arhitekata i agenata za nekretnine u Hrvatskoj s njemačkog govornog područja, kao i našim stručnim znanjem i tržišnim poznavanjem hrvatskog tržišta nekretnina, postavljamo standarde u hrvatskoj industriji nekretnina u pogledu savjetovanja , vrednovanja i kvalitete usluge. Naši agenti u Hrvatskoj prate naše kupce kroz cijeli kupoprodajni proces i dalje te su vam uz vas kao beskompromisan i lojalan partner. Otkrijte naše nekretnine u Hrvatskoj i neka vas naše ponude inspiriraju kada tražite pravu nekretninu. Također ćemo rado pronaći pravu nekretninu za vas u Hrvatskoj. Jednostavno koristite našu uslugu pretraživanja nekretnina.

Predvodnik

Christian T. Bader osnivač je CTB grupe. Godine 2001. osnovao je tvrtku u Stuttgartu i razvio CTB Brokers u vodeću adresu za hrvatske nekretnine. 2009. godine osniva hrvatsku brokersku tvrtku CTB Brokers d.o.o. po njemačkom modelu i učvrstila svoju poziciju na hrvatskom tržištu. Kao vizionar i strateg, Christian T. Bader kontinuirano razvija poslovne koncepte vezane uz nekretnine u Hrvatskoj. Kako bismo našim njemačkim kupcima kupnju nekretnine u Hrvatskoj učinili što ugodnijom i sigurnijom.

„Više od dva desetljeća moj glavni fokus je bio promovirati CTB Brokers u Njemačkoj i Hrvatskoj. Integrirati inovacije i nove tehnologije iz posredovanja nekretninama u naše procese i ojačati svoju poziciju. Tako smo uspjeli etablirati CTB Brokers kao pionira za hrvatske nekretnine u Njemačkoj i kao vodećeg njemačkog govornog područja agenta za nekretnine u Hrvatskoj.”

Christian T. Bader

CEO & OSNIVAČ CTB GRUPE

Kupujte sigurno i transparentno

Rame uz rame s našim kupcima

Rame uz rame s našim kupcima, nudimo neusporedivo iskustvo kupnje nekretnina u Hrvatskoj. Naši se uspjesi temelje na našim snažnim lokalnim korijenima i izvanrednim kvalifikacijama naših posrednika. Sve prodajne procese provodimo transparentno i inovativno te smo uvijek informirani o aktualnim trendovima na tržištu.

Naši kupci mogu biti sigurni da ćemo im pomoći da kupuju sigurno i povoljno u Hrvatskoj. Za nas povjerenje nije samo riječ, već osnova svake interakcije. Cijenimo pravnu sigurnost i osiguravamo da se svaki korak procesa kupnje provodi u skladu s primjenjivim zakonima i propisima. Održivost je još jedan temelj našeg rada. Težimo dugoročnim odnosima i usmjereni smo na održivi razvoj tržišta nekretnina u Hrvatskoj. Zajedno s našim kupcima put do vlasništva nekretnina u Hrvatskoj činimo sigurnim, transparentnim i uspješnim. Ako tražite pouzdanog partnera koji će vam pomoći ostvariti svoje snove o posjedovanju nekretnine u Hrvatskoj, došli ste na pravo mjesto.

Generator impulsa i otvaranja novih horizonata

Marija Bader, iskusna voditeljica s impresivnim iskustvom, od 2019. godine pridružuje se timu CTB Brokersa u Hrvatskoj. S više od 15 godina međunarodnog stručnog znanja o nekretninama, ona vodi tvrtku u novu eru. Prije nego što se pridružila CTB Brokers u Hrvatskoj, radila je kao ovlašteni agent za nekretnine u Njemačkoj te je bila odgovorna za prodaju hrvatskih nekretnina unutar Njemačke u sklopu svog rada u CTB Grupi.

„Drago mi je što nastavljam uspješnu priču CTB Brokersa u Hrvatskoj. Kao rođena Sinjanka duboko sam vezana uz ljepotu i šarm svoje rodne Dalmacije. Ta iskustva oblikuju moje razumijevanje prvoklasnih nekretnina u Hrvatskoj i potiču me da sa strašću i stručnošću podržim naše klijente u pronalaženju njihove nekretnine iz snova u Hrvatskoj.”

Marija Bader

CEO CTB BROKERS

Putovanje CTB Brokersa

Od Stuttgarta do Hrvatske

Od svog osnutka 2001. godine, CTB Brokers je kontinuirano radio na svom putu do uspjeha i razvio se u vodećeg igrača za hrvatske nekretnine na njemačkom i austrijskom tržištu nekretnina. Širenjem u Hrvatsku, CTB Brokers je snažno ušao na međunarodno područje.

Širenje u Hrvatsku započelo je 2009. godine osnivanjem tvrtke CTB Brokers d.o.o. u Dubrovniku te otvaranje ureda u Dubrovniku i Splitu. Od svog osnutka, strateška partnerstva i ulaganja ostvarena su s lokalnim tvrtkama i zajednicama. Kao što je sudjelovanje u izgradnji nekretnina u Dubrovniku, što je omogućilo izgradnju i prodaju vlastitih nekretnina za odmor. Ili raditi s hrvatskom zajednicom na razvoju industrijskog područja na autocesti u blizini Splita. Sljedeće godine karakterizira razvoj hrvatskog tržišta nekretnina i stalna ekspanzija CTB Brokera. Dodatne lokacije i strateška partnerstva sklopljena su u Zagrebu, Zadru i Rijeci. Akvizicijom zagrebačkog startupa za nekretnine KeyEstate 2018. ojačana je njegova prisutnost na hrvatskom tržištu. CTB Brokers je učvrstio svoju poziciju jednog od vodećih ponuđača nekretnina u Njemačkoj i poduzeo korak u širenju svojih dokazanih koncepata na hrvatsko tržište.

Kompetentnost & iskustvo

Kontaktirajte nas ako imate dodatnih pitanja o Hrvatskoj

Imate li dodatnih pitanja o CTB Brokers ili biste željeli dogovoriti termin za konzultacije? Naš ljubazan i kompetentan tim rado će vam pomoći. Kontaktirajte nas putem telefona, e-maila ili jednostavno ispunite našu kontakt formu. Veselimo se vašem upitu i rado ćemo vam pomoći oko vaših potreba za nekretninama u Hrvatskoj.

Kompetentnost & iskustvo

Kontaktirajte nas ako imate dodatnih pitanja o Hrvatskoj

Imate li dodatnih pitanja o CTB Brokers ili biste željeli dogovoriti termin za konzultacije? Naš ljubazan i kompetentan tim rado će vam pomoći. Kontaktirajte nas putem telefona, e-maila ili jednostavno ispunite našu kontakt formu. Veselimo se vašem upitu i rado ćemo vam pomoći oko vaših potreba za nekretninama u Hrvatskoj.

Compare listings

Compare