Prodajna rješenja za

Privatne osobe

Povećajte uspjeh prodaje svoje kuće s našim individualnim prodajnim konceptima za privatne osobe. Povećajte vidljivost i optimizirajte proces prodaje za održive rezultate. Krenite sada!

Prodajte uspješno sa

CTB BROKERS U HRVATSKOJ

Povećajte svoj osobni uspjeh u prodaji i prodajte svoju nekretninu sada uz CTB BROKERS u Hrvatskoj. Vaš partner za kompetentne savjete i prvoklasne rezultate na hrvatskom tržištu nekretnina.

Posjedujemo veliko poznavanje tržišta i točno znamo što se trenutno događa na tržištu nekretnina, što je realno, a što ne. Zbog našeg znanja, u mogućnosti smo vas spojiti s pravim kupcima. Ovo vam štedi vrijeme i novac. U pravilu postižemo i bržu prodaju po višoj cijeni za naše fizičke osobe jer budući kupac brže prihvaća željenu kupoprodajnu cijenu od vanjske treće strane i nema tako visoke zahtjeve u pogledu popusta na cijenu kao kod izravnih pregovora s investitorom. Također se možemo osloniti na veliku postojeću bazu podataka kupaca i široku mrežu partnera kako bismo unaprijed kontaktirali odgovarajuće zainteresirane strane. Imamo vlastiti marketinški odjel koji vas podržava od evaluacije, marketinškog koncepta i tiskanih i online oglasa do društvenih medija i marketinga e-poštom.

mi smo onaj pravi

partner u Hrvatskoj

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i detaljnim analizama tržišta, razumijemo hrvatsko tržište nekretnina u svim njegovim aspektima. Točno znamo koji su trendovi aktualni, koje su lokacije posebno tražene i koje su cijene realne.

Imamo izvrsnu mrežu i možemo vas spojiti s potencijalnim kupcima koji savršeno odgovaraju vašoj nekretnini. Zahvaljujući našoj stručnosti i kontaktima, možemo osigurati da vaša nekretnina bude prodana brzo i po najboljoj mogućoj cijeni.

Kao vodeći agent za nekretnine u Hrvatskoj, imamo široku mrežu partnera i opsežnu postojeću bazu klijenata. To nam omogućuje da se unaprijed obratimo potencijalnim kupcima i ubrzamo proces prodaje.

Naš vlastiti marketinški odjel specijaliziran je za prezentaciju i marketing vaše nekretnine na najbolji mogući način. Kreiramo marketinški koncept po mjeri koji optimalno pozicionira vašu nekretninu i privlači potencijalne kupce. Koristimo sve kanale kako bismo vašu nekretninu predstavili širokoj publici i maksimizirali uspjeh u prodaji.

Suradnjom s CTB Brokers nećete uštedjeti samo vrijeme nego i novac. Vodimo računa o svim aspektima prodajnog procesa i vodimo računa o svim detaljima kako biste se mogli koncentrirati na svoju osnovnu djelatnost. Naš profesionalan i učinkovit način rada omogućuje vam da prodajni proces prođete bez stresa i puno napora.

U CTB Brokers fokus je na vama kao kupcu. Nudimo vam osobnu i posvećenu podršku kako bismo osigurali da prodaja vaše nekretnine prođe glatko i uspješno. Naš iskusni tim stoji uz vas tijekom cijelog prodajnog procesa i pružit će vam podršku u svim pitanjima ili nedoumicama. Odvajamo vrijeme kako bismo razumjeli vaše potrebe i ciljeve te radimo s vama na razvoju najbolje moguće strategije za uspješnu prodaju vaše nekretnine.

Prednosti su očite

Zašto biste trebali raditi s nama

Vodit ćemo vas do uspjeha u prodaji bez stresa i jednostavno. Naši konzultanti za nekretnine procjenjuju vrijednost vaše pojedinačne nekretnine i spajaju vas s pravim kupcima te vam pomažu u rješavanju problema tijekom cijelog procesa prodaje.

Suradnja s kompetentnom i uglednom posredničkom tvrtkom kao što je CTB Brokers u Hrvatskoj nudi vam niz prednosti u odnosu na prodaju kao fizička osoba. Važna točka je slučaj uspjeha, jer posredniku morate platiti samo ako dođe do prodaje. Ovo vam značajno štedi vrijeme i nezanemarive troškove prodaje. To znači da se možete potpuno usredotočiti na svoje druge zadatke ili svoju obitelj. Rado ćemo vam objasniti ove prednosti za privatne osobe u sljedećem odjeljku

BEZBRIŽNO I UDOBNO

Prednosti agenta

Oslonite se na temeljitu i točnu procjenu vaše nekretnine od strane iskusnih stručnjaka koji analiziraju trenutno tržište i uzimaju u obzir faktore kao što su lokacija, stanje i potražnja kako bi odredili najbolju moguću prodajnu cijenu i pružili vam pravednu i realnu sliku vrijednosti nekretnine.

Primite prilagođene i profesionalne savjete prilagođene vašim individualnim potrebama i ciljevima. Naši stručnjaci stoje uz vas svojom stručnošću i iskustvom kako bi vam dali informirane preporuke i pomogli vam pri svakoj odluci u procesu prodaje.

Razvijamo prilagođene marketinške strategije koje optimalno prezentiraju vašu nekretninu i privlače potencijalne kupce. Od profesionalnih fotografija preko atraktivnih oglasa do korištenja digitalnih medija i društvenih platformi, činimo sve što možemo kako bismo reklamirali vašu nekretninu na najbolji mogući način i povećali uspjeh vaše prodaje.

Kroz našu široku međunarodnu mrežu i ciljane marketinške aktivnosti, dosežemo globalnu klijentelu. Iskusni smo u radu s međunarodnim kupcima i razumijemo njihove potrebe i zahtjeve kako bismo vaš prodajni proces učinili uspješnim i privukli potencijalne kupce iz cijelog svijeta.

Veliku važnost pridajemo transparentnim procesima te vas obavještavamo o svim koracima i događanjima tijekom cijelog procesa prodaje. Naša transparentna komunikacija i jasni procesi daju vam sigurnost i povjerenje dok radimo zajedno kako bismo bez stresa i uspješno obavili prodaju vaše nekretnine.

Povjerite se našem dugogodišnjem iskustvu i stručnosti na tržištu nekretnina. S našim dokazanim iskustvom i našim detaljnim stručnim znanjem, mi smo vaš pouzdan partner za uspješnu prodaju nekretnina bez stresa.

KONTAKTIRAJTE NAS

Planirate li prodati svoju nekretninu?

Ako želite prodati svoju nekretninu apsolutno bez stresa i povoljno, kontaktirajte nas sada! Naš iskusni tim stoji uz Vas kako bi isplanirao optimalan proces prodaje Vaše nekretnine. Uz profesionalnu uslugu i vodeću stručnost na tržištu, vašu prodaju nekretnine činimo stvarnošću. Kontaktirajte nas za besplatne konzultacije.

Kompetentnost & iskustvo

Planirate li prodati svoju nekretninu?

Ako želite prodati svoju nekretninu apsolutno bez stresa i povoljno, kontaktirajte nas sada! Naš iskusni tim stoji uz Vas kako bi isplanirao optimalan proces prodaje Vaše nekretnine. Uz profesionalnu uslugu i vodeću stručnost na tržištu, vašu prodaju nekretnine činimo stvarnošću. Kontaktirajte nas za besplatne konzultacije.

Compare listings

Compare