Vizionarske strategije za uspješan završetak

VIZIJA & STRATEGIJA

Svoju viziju i strategiju provodimo vjerni našim vodećim načelima „Vizija bez strategije ostaje iluzija“ i „Uspjeh je 20% sposobnost i 80% strategija“ te uspostavljamo modernog i inovativnog pružatelja usluga nekretnina po njemačkom uzoru na hrvatski tržište.

Globalna vizija, lokalni uspjeh

Naša vizija u Hrvatskoj

Naša vizija i strategija je uspostaviti inovativnog i neovisnog pružatelja usluga nekretnina po njemačkom modelu na hrvatskom tržištu. Vjerni našoj filozofiji “Lokalna tržišta, s lokalnim partnerima”, oslanjamo se na strastven i dinamičan stručni tim lokalnih partnera i zaposlenika obučenih i obučenih u Njemačkoj.

Mi u CTB Brokers vjerujemo da čak i pružatelj usluga nekretnina može promijeniti svijet. Možda zvuči ambiciozno, ali već razvijamo marketinške i upravljačke strategije zajedno s našim kupcima. Ovo su revolucionarni za cijelu našu industriju. Naša vizija je biti savjestan i multinacionalni pružatelj usluga nekretnina. Ponovno osmisliti industriju nekretnina i pridonijeti provedbi ambicioznih ideja i funkcionalnih rješenja. Kako bismo odigrali ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti naše industrije.

Vjerujemo u stvaranje razlike. Kada probleme gledamo i analiziramo iz druge perspektive kako bismo pronašli konstruktivna rješenja orijentirana na kupca. Iz našeg iskustva znamo da se na početku uvijek postavlja pitanje zašto. Iznad svega, vjerujemo u nevjerojatan potencijal automatizacije i digitalizacije u industriji nekretnina. Zato već radimo na implementaciji digitalnih rješenja za standardizaciju i pojednostavljenje dugotrajnih procesa. Osim gledanja u budućnost, važno nam je i promišljanje naše prošlosti kao smjernice za budućnost.

POSTOJEĆI KLIJENTI

Vi ćete prvi saznati

Primanje vašeg zahtjeva za pretraživanje za nas je besplatna usluga. U našem portfelju svaka nova nekretnina se uspoređuje sa spremljenim kriterijima pretraživanja zainteresiranih strana. Ukoliko postoji podudaranje, Exposé ćete dobiti isključivo putem e-maila, čak i prije objave ponude na relevantnim portalima za nekretnine. Koristite ovu uslugu i steknite možda odlučujuću prednost u potrazi za nekretninom iz snova.

Ključ budućnosti

Naša strategija za Hrvatsku

Naš cilj je biti vodeći njemački agent za nekretnine u Hrvatskoj, uz podršku naših naprednih marketinških platformi, digitalnih rješenja i mreže kompetentnih stručnjaka za nekretnine. U provedbi naše strategije fokusirani smo na naših pet prioriteta kako bismo osigurali budućnost i daljnji razvoj naše tvrtke i naših partnera.

Promovirajte potencijal izvedbe

Nudimo inovativno i kolegijalno radno okruženje kako bi naši zaposlenici i partneri mogli u potpunosti iskoristiti svoj talent i energiju. Tako formiramo organizaciju nadahnutih, znatiželjnih i neovisnih zaposlenika i partnera.

Uvijek jedan korak ispred

U našoj potrazi za inovativnim rješenjima, dovodimo u pitanje poslovne paradigme i istražujemo nove načine za brže i bolje oglašavanje vaše nekretnine.

Operativna izvrsnost

Propitujemo naše radne procese i oslanjamo se na fleksibilne timove kako bismo povećali produktivnost naše tvrtke i oslobodili resurse koje možemo uložiti u inovacije.

Implementiranje digitalnih rješenja

Želimo pokrenuti digitalnu revoluciju u industriji nekretnina s digitalnim tehnologijama i najsuvremenijom analitikom za poticanje inovacija i poboljšanje naše učinkovitosti.

Stjecanje povjerenja kupaca

Naš cilj je steći povjerenje naših kupaca težnjom za visokim vrijednostima i integritetom. Želimo istražiti nove puteve kako bismo svojim klijentima mogli ponuditi bolju uslugu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tražite nekretninu u Hrvatskoj?

Tada nas kontaktirajte danas kako biste upotrijebili našu uslugu pretraživanja nekretnina i pronašli savršenu nekretninu u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama i željama. Našim kupcima nudimo širok izbor nekretnina u Hrvatskoj i radujemo se što ćemo vam pomoći da ostvarite svoj san o nekretnini u Hrvatskoj!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tražite nekretninu u Hrvatskoj?

Tada nas kontaktirajte danas kako biste upotrijebili našu uslugu pretraživanja nekretnina i pronašli savršenu nekretninu u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama i željama. Našim kupcima nudimo širok izbor nekretnina u Hrvatskoj i radujemo se što ćemo vam pomoći da ostvarite svoj san o nekretnini u Hrvatskoj!

Compare listings

Compare