Oblikujte svoju budućnost s nama

Hrvatska kao destinacija za ulaganja

Otkrijte naše specijalizirane usluge za investitore i programere u Hrvatskoj. Pružamo vam sveobuhvatnu podršku u poreznim, pravnim i tehničkim aspektima za uspješnu realizaciju vašeg projekta. Saznajte više o našim rješenjima po mjeri.

Otkrijte nove horizonte

Profesionalni investicijski savjeti

Uz opsežnu ekspertizu u poreznim, pravnim i administrativnim pitanjima, kao i u strukturnim i arhitektonskim aspektima, nudimo rješenja po mjeri za institucionalne investitore i razvijače projekata/programere nekretnina. Saznajte više o našim uslugama i dopustite nam da zajedno razvijemo vaš potencijal na hrvatskom tržištu.

Institucionalni investitori

Naše usluge za institucionalne investitore u Hrvatskoj uključuju sveobuhvatnu analizu tržišta nekretnina, prepoznavanje prikladnih prilika za ulaganje te podršku u pregovorima i transakcijama. Osim toga, nudimo kvalitetne savjete o poreznim i pravnim okvirnim uvjetima, učinkovito upravljanje projektima i praćenje projekata kao i temeljitu analizu rizika i upravljanje rizicima. S našim dugogodišnjim iskustvom i dubokim poznavanjem hrvatskog tržišta nekretnina, podržavamo vas u donošenju uspješnih investicijskih odluka i postizanju vaših ciljeva.

Investitori u nekretnine & inovatori

Naše opsežne usluge za investitore i poduzetnike u Hrvatskoj uključuju detaljnu analizu lokacije i odabir za građevinske projekte kao i sveobuhvatnu podršku u planiranju i razvoju projekta. Nudimo i sveobuhvatnu podršku tijekom procesa dobivanja građevinske dozvole i službenih suglasnosti. Naši iskusni stručnjaci također su vam na raspolaganju za pomoć u nadzoru izgradnje i osiguranju kvalitete te će se pobrinuti za učinkovit i uspješan marketing vaših građevinskih projekata. Također vas aktivno podržavamo u pronalaženju potencijalnih investitora i osiguravanju financiranja.

Prilagođena rješenja

za investitore

Detaljna analiza tržišta pruža duboki uvid u trenutne trendove, fluktuacije potražnje i prilike na hrvatskom tržištu nekretnina kako bi se olakšalo donošenje informiranih odluka.

U Hrvatskoj uvijek postoje obećavajuće prilike za ulaganje koje proizlaze iz dinamičnog tržišnog okruženja i jedinstvenih karakteristika hrvatskog tržišta nekretnina za postizanje maksimalnih povrata.

Stručnost u pregovorima i transakcijama omogućuje snalaženje u složenim ugovornim uvjetima i postizanje povoljnih dogovora za uspješno sklapanje transakcija nekretnina u Hrvatskoj.

Naši odvjetnici i revizori nude vam rješenja po mjeri o poreznim i pravnim aspektima ulaganja u nekretnine u Hrvatskoj. Na taj način izbjegavate potencijalne zamke, a mi osiguravamo čvrstu pravnu i poreznu osnovu.

Iskusni tim za upravljanje projektima osigurava učinkovitu provedbu nekretninskih projekata u Hrvatskoj, od planiranja do završetka, ispunjavanje vremenskih i proračunskih ograničenja te osigurava kvalitetu.

Kroz temeljitu analizu i procjenu potencijalnih rizika identificiraju se kritični izazovi za nekretninske projekte u Hrvatskoj i razviju učinkovite strategije za minimiziranje i upravljanje rizicima.

Trenutne mogućnosti

Prilike za investitore u Hrvatskoj

Hrvatska trenutno nudi širok raspon mogućnosti za ljude koji žele ulagati u Hrvatsku. Zemlja bilježi snažan gospodarski rast, atraktivan krajolik nekretnina i okruženje koje je sve više pogodno za ulaganja. Sa širokim rasponom sektora kao što su turizam, razvoj nekretnina, obnovljivi izvori energije i infrastrukturni projekti, postoje brojne mogućnosti za ulagače. Sa širokim rasponom sektora kao što su turizam, razvoj nekretnina, obnovljivi izvori energije i infrastrukturni projekti, postoje brojne mogućnosti za ulagače. Od obalne regije u usponu do projekata urbanog razvoja u Zagrebu, postoje razne mogućnosti za iskorištavanje potencijala rasta hrvatskog tržišta.

CTB Brokers je pouzdana polazna točka za sve koji žele ulagati u Hrvatskoj i traže stručne savjete o ulaganju u Hrvatskoj. Naše prilagođene usluge usmjerene su na institucionalne investitore, kao i na programere projekata i nekretnina koji žele razviti svoj potencijal na hrvatskom tržištu. Uz predani tim stručnjaka, nudimo širok raspon usluga podrške uključujući analizu tržišta, odabir lokacije, pravne i porezne savjete, nadzor izgradnje i više. Pomoći ćemo Vam da ispunite Vaše individualne zahtjeve i ostvarite uspješan ulazak na tržište Hrvatske.

Prilagođena rješenja

Za investitore

Temeljita analiza lokacije osigurava optimalan izbor za građevinske projekte u Hrvatskoj. Uzimamo u obzir prednosti lokacije i dugoročni potencijal za uspješan razvoj.

Sveobuhvatna podrška u planiranju i razvoju građevinskih projekata u Hrvatskoj. Od ideje do izvedbe, jamčimo ostvarenje vaših vizija.

Iskusni stručnjaci vode složene postupke izdavanja građevinskih dozvola u Hrvatskoj. Osiguravamo nesmetane procese i ispunjavamo sve zakonske zahtjeve.

Detaljan nadzor gradnje i osiguranje kvalitete osiguravaju najviše standarde građevinskih projekata u Hrvatskoj. Pratimo napredak i osiguravamo usklađenost sa specifikacijama.

Prilagođene marketinške strategije i ciljani marketing građevinskih projekata u Hrvatskoj. Uspješno prezentiramo vaše projekte i obraćamo se potencijalnim kupcima.

Aktivna podrška u pronalaženju investitora i mogućnosti financiranja u Hrvatskoj. Pomoći ćemo Vam pri dobivanju potrebnih sredstava i uspješnom financiranju Vašeg projekta.

KONTAKTIRAJTE NAS

Planirate li ulagati u Hrvatsku?

Kontaktirajte nas već danas kako biste iskoristili našu stručnost o ulaganju i otkrili idealnu priliku za ulaganje u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama. Uz širok portfelj nekretnina i mogućnosti ulaganja u Hrvatskoj, rado ćemo vam pomoći u postizanju vašeg cilja ulaganja u nekretnine u Hrvatskoj!

KONTAKTIRAJTE NAS

Planirate li ulagati u Hrvatsku?

Kontaktirajte nas već danas kako biste iskoristili našu stručnost o ulaganju i otkrili idealnu priliku za ulaganje u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama. Uz širok portfelj nekretnina i mogućnosti ulaganja u Hrvatskoj, rado ćemo vam pomoći u postizanju vašeg cilja ulaganja u nekretnine u Hrvatskoj!

Compare listings

Compare