Vaš prvi korak do vaše

nekretnine iz snova u Hrvatskoj!

Dobrodošli na našu kontakt stranicu! Ukoliko imate pitanja o kupnji ili prodaji nekretnine u Hrvatskoj, rado ćemo vam pomoći. Kontaktirajte nas za više informacija ili dogovor. Radujemo se vašoj poruci!

Prvi kontakt se nikada ne zaboravlja

CTB Brokers vaš posrednik u Hrvatskoj

Drago nam je što ste pronašli put do nas. Na Vaš upit dostavit ćemo Vam sve detalje nekretnine koju tražite i poslati Vam detaljan Expose. Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj osobni obilazak s nama na licu mjesta kako biste dobili detaljniju sliku svoje nekretnine iz snova. Ako imate dodatnih pitanja, javite nam se. Ovdje smo da pomognemo.

Bilo da imate pitanja, trebate više informacija ili se samo želite pozdraviti, naš predani tim je tu da vam pomogne. Možete nas kontaktirati telefonom, kontaktirati nas putem e-maila ili koristiti kontakt formu ispod – kako vam najviše odgovara. Vaš zadatak nam je važan. Naš cilj je ponuditi vam najbolju moguću podršku u svakom trenutku. Odvajamo vrijeme kako bismo razumjeli vaše potrebe i ponudili rješenja prilagođena vašim individualnim zahtjevima.

Želimo da vaše iskustvo s nama bude što ugodnije i bezbrižno. Svaki kontakt nam je važan. Naša predanost izvrsnosti odražava se u svemu što radimo i ponosni smo na pružanje usluga za korisnike svjetske klase. Ne ustručavajte se kontaktirati nas ako imate pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije. Zahvaljujemo na interesu i povjerenju u nas. Radujemo se suradnji s vama i pomoći u rješavanju vaših nedoumica.

Brzi način

Izravna linija

Želite li stupiti u kontakt? Voljeli bismo čuti vaše mišljenje. Ovdje možete saznati kako najbrže doći do nas.

CTB BROKERS HRVATSKA

Povežite se s nama!

Ili nas nazovite

Stari dobri fiksni telefon

U svijetu punom tehnologije, izravna komunikacija je neophodna. S našom fiksnom vezom i predanim timom, osobno smo tu za vas da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo vam podršku.

Fiksna linija DE: +49 (0)711 / 99 59 80 45
Mobitel DE: +49 (0)172 / 73 400 19

Fiksna linija HR: +385 (0)1 / 5100 244
Mobitel HR: +385 (0)91 / 5660 098

Otkrijte zajedno s nama

Hrvatska radost života i fantastične nekretnine

S nama otkrijte radost života u Hrvatskoj i pronađite fantastične nekretnine koje ispunjavaju vaša očekivanja. Uronite u ljepotu i raznolikost hrvatskih krajolika i uživajte u mediteranskom stilu života u vlastitom domu.

Pošaljite nam poruku

Dovoljan je jedan red

Za vas na licu mjesta u Hrvatskoj

Spremni za vikend razgledavanja?

Jeste li spremni za uzbudljiv vikend razgledavanja? Uronite u svijet kupnje nekretnina i otkrijte svoj budući dom. Uz našu sveobuhvatnu uslugu i profesionalni tim, ništa ne stoji na putu vašem snu o vlastitom domu u Hrvatskoj. Započnite svoje uzbudljivo putovanje do nekretnine iz snova sada!

naš ured

Dođite na kavu

I svakako odvojite vrijeme za istraživanje područja!

CTB BROKERS D.O.O.

Masarykova 15
10000 Zagreb
Hrvatska

Ponedjeljak – Petak : 9:00 – 18:00
Subota: po dogovoru

Marija Bader

Vaš osobni agent za nekretnine

Jeste li spremni za uzbudljiv vikend razgledavanja? Uronite u svijet kupnje nekretnina i otkrijte svoj budući dom. Uz našu sveobuhvatnu uslugu i profesionalni tim, ništa ne stoji na putu vašem snu o vlastitom domu u Hrvatskoj. Započnite svoje uzbudljivo putovanje do nekretnine iz snova sada!

Compare listings

Compare