Naša misija - Vrijednosti stvaraju povjerenje

MISIJA i VRIJEDNOSTI

Naša misija je vaša prednost, a naše vrijednosti vaša snaga. Zajedno se zalažemo za svijet povjerenja i održivosti. Prema našim vodećim načelima “Uspjeh je mjesto gdje se susreću priprema i prilika” i “Cijena je ono što plaćate, a vrijednost je ono što dobivate”

Svladali smo umijeće prodaje

Misija tvrtke

Naša misija opisuje svakodnevne radnje za postizanje naše vizije. U izazovnom konkurentskom okruženju, donosimo složene odluke i pojednostavljujemo potragu za nekretninama za tražitelje, kao i za stanodavce i prodavače.

Pružamo najbolju korisničku uslugu vlasnicima i budućim kupcima jer vjerujemo da je njihov uspjeh i naš uspjeh. Naši kupci su u središtu naših aktivnosti, jer zajedno idemo naprijed. Naše djelovanje uvijek se temelji na potrebama naših kupaca kako bismo pružili najbolju moguću uslugu. Naš je cilj izgraditi digitalnu mrežu za kupnju, najam i komercijalne nekretnine kako bismo našim klijentima omogućili upravljanje procesima digitalnog marketinga.

S našom tehnološkom i digitalnom ekspertizom te inteligentnim marketingom, jedni smo od vodećih agenata za nekretnine u Hrvatskoj. Svojom inovativnom snagom neprestano proširujemo svoju konkurentsku prednost. Naša misija opisuje svakodnevne radnje za postizanje naše vizije. U izazovnom konkurentskom okruženju, donosimo složene odluke i pojednostavljujemo potragu za nekretninama za tražitelje, kao i za stanodavce i prodavače.

Pružamo najbolju korisničku uslugu vlasnicima i budućim kupcima jer vjerujemo da je njihov uspjeh i naš uspjeh. Naši kupci su u središtu naših aktivnosti, jer zajedno idemo naprijed. Naše radnje uvijek se temelje na potrebama naših kupaca kako bismo pružili najbolju moguću uslugu i osigurali da se sve naše ponude besprijekorno uklapaju.

POSTOJEĆI KLIJENTI

Vi ćete prvi saznati

Snimanje vašeg zahtjeva za pretraživanje za nas je besplatna usluga. U našem portfelju svaka nova nekretnina se uspoređuje sa spremljenim kriterijima pretraživanja zainteresiranih strana. Ukoliko postoji podudaranje, Exposé ćete dobiti isključivo putem e-maila, čak i prije objave ponude na relevantnim portalima za nekretnine. Koristite ovu uslugu i steknite možda odlučujuću prednost u potrazi za nekretninom iz snova.

Naše vrijednosti određuju naše postupke

Naše korporativne vrijednosti

CTB Brokers konsolidira svoju korporativnu filozofiju kroz izvrsnost, suradnju, dinamičnost, integritet i održivost. Ove vrijednosti čine temelj naše misije, koja postavlja najviše standarde. Naša kultura promiče timski rad, inovativnost i etičko ponašanje uz preuzimanje ekološke i društvene odgovornosti. Ova načela vode naše djelovanje i jačaju naše odnose s kupcima, zaposlenicima i partnerima.

Izvrsnost

Zadovoljavamo najviše standarde u našim projektima, uslugama i internim procesima. Živimo izvrsnost postavljajući standarde tradicije i inovacije kako bismo premašili očekivanja naših partnera. Danas i sutra.

Suradnja

Kombiniramo naše raznoliko poznavanje tržišta i profesionalne vještine sa specijalističkim znanjem za dobrobit naših kupaca. Živimo suradnju stvarajući povjerenje kroz poštenje, transparentnost i poštovanje. Sa svim našim partnerima.

Dinamika

Prilike i rizike prepoznajemo u ranoj fazi i na njih odmah reagiramo. Kao strastveni tim, živimo dinamiku i neprestano tražimo nova i inovativna rješenja kako bismo pomakli granice i postigli najbolju moguću vrijednost za naše kupce.

Integritet

Zadovoljavamo visoke etičke standarde, pošteni smo i postupamo u skladu s dogovorima koje smo sklopili. Živimo integritet tako što smo pošteni, pouzdani, puni poštovanja i uvijek nasmijani.

Održivost

Postižemo održive rezultate i štitimo naše bližnje i okoliš. Zajedno živimo održivost stvarajući budućnost vrijednu življenja za sve.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tražite nekretninu u Hrvatskoj?

Tada nas kontaktirajte danas kako biste upotrijebili našu uslugu pretraživanja nekretnina i pronašli savršenu nekretninu u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama i željama. Našim kupcima nudimo širok izbor nekretnina u Hrvatskoj i radujemo se što ćemo vam pomoći da ostvarite svoj san o nekretnini u Hrvatskoj!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tražite nekretninu u Hrvatskoj?

Tada nas kontaktirajte danas kako biste upotrijebili našu uslugu pretraživanja nekretnina i pronašli savršenu nekretninu u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama i željama. Našim kupcima nudimo širok izbor nekretnina u Hrvatskoj i radujemo se što ćemo vam pomoći da ostvarite svoj san o nekretnini u Hrvatskoj!

Compare listings

Compare