VAŠE PRESELJENJE na lak način

TERRA RELOCATION

Terra Relocation nije samo vaš prvi prijatelj u inozemstvu, već i pouzdan partner u Hrvatskoj. Od prvog kontakta do uspješne realizacije, mi brinemo o Vašoj selidbi. Mi stvaramo vaš novi dom i upravljamo cijelim procesom selidbe. Vaše zadovoljstvo i glatka tranzicija uvijek su naš fokus.

ZA VAS, UZ VAS

Vaš prvi prijatelj u Hrvatskoj

Koordinacija selidbe složen je zadatak koji zahtijeva vrijeme, novac i emocionalni stres. U Terra Relocation specijalizirani smo za to da ovaj proces učinimo što lakšim. Kao vaš prvi prijatelj u Hrvatskoj, nudimo sveobuhvatnu podršku za vaš nesmetan prijelaz. Vjerni našem motu – Vaš prvi prijatelj u Hrvatskoj. Tim Terra Relocation postavio je kao svoju misiju pružanje savršene usluge. Spojili smo profesionalnost agencije za selidbe i toplinu osobnih kontakata na licu mjesta.

Koordinacija preseljenja predstavlja vremenski i financijski izazov ne samo za ljude koji se sele, već i za odjele ljudskih resursa, a da ne spominjemo emocionalni stres koji se može dogoditi. Stoga je najveći izazov Terra Relocation-a maksimalno olakšati posao svima uključenima te biti podrška u dolasku i integraciji samaca, parova i obitelji u njihovo novo središte života. Kada se svi osjećaju ugodno i novo mjesto stanovanja postane novi dom, postigli smo cilj. Važan dodatni aspekt svake selidbe je kontrola troškova. Pružamo individualne savjete o tome koje su usluge zaista potrebne, a koji zadaci se mogu obaviti bez naše pomoći.

Povjerenje nastaje kada se osjećate pouzdano zbrinuto – Terra Relocation je vaš prvi prijatelj u Hrvatskoj!

Terra Relocation

Tko smo mi

Tijekom godina, kao agencija za nekretnine i konzultantska tvrtka za nekretnine u Hrvatskoj, primijetili smo da na tržištu nema pružatelja usluga selidbe s njemačkog govornog područja. Zbog velike potražnje i nadopune ponude usluga CTB Grupe, 2014. godine osnovali smo Terra Tecta Relocation Services, međunarodnog pružatelja usluga mobilnosti sa sjedištem u Zagrebu. Terra Tecta Relocation Services danas ima zaposlenike i partnere u svim hrvatskim gradovima s preko 50.000 stanovnika kako bi što isplativije i bez stresa organizirali preseljenje naših klijenata u Hrvatsku. Osim toga, 2019. godine osnovali smo concierge službu i expat club kako biste maksimalno iskoristili svoje vrijeme u Hrvatskoj.

Naša usluga je vaša dodana vrijednost

Kako pomažemo našim kupcima

Osim klasičnih posredničkih poslova, CTB Brokers svojim klijentima nudi razne dodatne usluge poput usluga selidbe za potencijalne najmoprimce i kupce. Terra Relocation Services zajednički je pothvat hrvatske tvrtke Terra Tecta International d.o.o. i CTB Brokers d.o.o., sestrinska tvrtka njemačkog CTB Brokersa.

Od samog početka zajedno ćemo s vama izraditi individualni plan selidbe koji će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe. Telefonski ćemo razgovarati o Vašim očekivanjima i zahtjevima za Vaš novi dom kako bismo se optimalno pripremili za Vašu selidbu. Bez obzira volite li živjeti u centru grada ili na selu, pronaći ćemo pravu nekretninu za vas, vašu obitelj ili vaše zaposlenike. Naravno, uzimamo u obzir sve individualne želje i uvjete na domaćem tržištu.

Podnošenje zahtjeva za vizu uvijek je povezano s raznim formalnostima, zahtjevima i zakonima. Profesionalno vodimo proces izdavanja vize za vas, vašu obitelj ili vaše zaposlenike od početka do kraja kako bismo vam uštedjeli vrijeme i novac. Nakon što odaberete svoj novi dom, mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo i organizirati brzu i učinkovitu selidbu, pronalazak vrtića, škole i svega što je potrebno za ugodan početak na novoj adresi. Uz našu integracijsku podršku vrlo brzo ćete se snaći u novom okruženju.

Sve iz jedne ruke

Naše usluge

Za vas ćemo pripremiti orijentacijsku turu koja će uzeti u obzir sve vaše želje i potrebe, a koje smo već dogovorili u prethodnim telefonskim ili e-mail kontaktima. Optimiziramo vašu orijentacijsku turu unaprijed kako bismo ispunili sva vaša očekivanja i uštedjeli vaše vrijeme.

Naše veliko iskustvo i široka mreža omogućuju nam da pronađemo vašu idealnu nekretninu. Podržavamo vas u pronalasku kuće ili stana iz snova te vas pratimo kroz cijeli proces, od prvog razgledavanja do potpisivanja ugovora.

Vize, boravišne i radne dozvole – imamo veliko znanje i potrebne kontakte. Podnošenje zahtjeva za vizu uvijek je povezano s raznim formalnostima, zahtjevima i zakonima. Vodimo brigu o profesionalnom vođenju procesa izdavanja vize od početka do kraja.

Nastojimo učiniti selidbu što lakšom za sve uključene i podržati vas kada stignete u svoj novi dom. Osobni kontakt u novoj sredini iznimno nam je važan. Radimo s vama učinkovito i isplativo.

Pri dolasku u novu sredinu vrlo je važno što prije riješiti sve važne stvari (škola, vrtić, liječnik, banka, telefon) kako biste se osjećali ugodno u novom životnom središtu. Što god trebate, mi smo na vašoj strani i olakšat ćemo vam proces prilagodbe.

KONTAKTIRAJTE NAS

Planirate li se preseliti u Hrvatsku?

Tada nas kontaktirajte već danas kako biste iskoristili našu uslugu preseljenja i organizirali savršeno preseljenje u Hrvatsku kako biste u Hrvatsku došli što udobnije i bez stresa. Našim klijentima nudimo široku paletu usluga i radujemo se što ćemo vam pomoći pri vašem preseljenju u Hrvatsku!

KONTAKTIRAJTE NAS

Planirate li se preseliti u Hrvatsku?

Tada nas kontaktirajte već danas kako biste iskoristili našu uslugu preseljenja i organizirali savršeno preseljenje u Hrvatsku kako biste u Hrvatsku došli što udobnije i bez stresa. Našim klijentima nudimo široku paletu usluga i radujemo se što ćemo vam pomoći pri vašem preseljenju u Hrvatsku!

Compare listings

Compare