Zelena oaza u srcu Zagreba Maksimir: Ugodan stan za najam

 • 1.300 €
Grad Zagreb, Maksimir
 • Apartman
 • Art der Immobilie
 • 3
 • Schlafzimmer
 • 2
 • Bäder
 • 2
 • Garagen
 • 100
 • ZG-MAK-100-R
 • Immobilien-ID
Za najam
Zelena oaza u srcu Zagreba Maksimir: Ugodan stan za najam
Grad Zagreb, Maksimir
 • 1.300 €

Beschreibung

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam ovaj stan u Zagrebu.

INFORMACIJE O STANU Smještena na vrhunskoj lokaciji, ova izuzetna rezidencija prostire se na površini od 355,81 m2 (NKP 165,91 m2) pomno dizajniranog stambenog prostora koji utjelovljuje suvremenu eleganciju i bezvremenski šarm. Uz skladan spoj moderne estetike i funkcionalnosti, ovaj stan obećava izniman životni stil za zahtjevne kupce.

Otkrijte ovaj atraktivan 4-sobni stan na 1. katu mirne obiteljske kuće u Remetu, Črešnjevac. S velikodušnih 100 m², ovaj stan nudi ugodan životni prostor u ekskluzivnom stambenom kompleksu sa samo tri stambene jedinice.

Apartman impresionira svojim funkcionalno dizajniranim 3 spavaće sobe, prostranim dnevnim boravkom, ugodnom blagovaonicom, modernom kuhinjom i 2 kupaonice za vašu udobnost. Uživajte u prirodnom okruženju s vlastitog balkona i terase s neometanim pogledom na krajolik. Stan se iznajmljuje potpuno namješten i stoga nudi trenutnu udobnost stanovanja.

Stanu pripadaju dva parkirna mjesta u dvorištu, što Vam nudi praktičnu i sigurnu mogućnost parkiranja. Lokacija je idealna i dobro povezana javnim prijevozom, posebice linijom 203. U neposrednoj blizini pronaći ćete sve sadržaje za svoje svakodnevne potrebe kao što su trgovine, igrališta, vrtić, škole, restorani, sportski centri i ostalo. Prekrasna Park šuma Dotrščina i međunarodne škole (njemačke i francuske) također su lako dostupne.

Mali kućni ljubimci su dopušteni, što vam daje priliku da dijelite svoj dom sa svojim voljenim četveronožnim prijateljima. Iskoristite priliku i već danas osigurajte ovaj atraktivan stan u Remetama, Črešnjevac.

Remete, slikovito zagrebačko naselje, poznato je po mirnom okruženju i šarmantnoj atmosferi. Smještene u podnožju Medvednice, Remete nude idilično okruženje s puno zelenila i svježeg zraka. Ovo područje idealno je za one koji žele pobjeći od gradske vreve bez žrtvovanja pogodnosti urbanog života.

Remete obiluje slikovitim uličicama i tradicionalnom arhitekturom koja četvrti daju poseban šarm. Blizina Parka prirode Medvednica nudi brojne mogućnosti za aktivnosti na otvorenom poput planinarenja, vožnje biciklom i istraživanja okolne prirode.

Unatoč mirnoj lokaciji, Remete nude jednostavan pristup središtu Zagreba i udaljene su samo nekoliko minuta vožnje od glavnih atrakcija, trgovina i restorana.

Svojom mirnom atmosferom i prirodnim ljepotama, Remete su popularno rezidencijalno naselje za ljubitelje prirode i one koji cijene opušten način života.

Zagreb, glavni grad Hrvatske, makro-lokalni je biser s bogatom poviješću i živahnim urbanim životom. Ovaj grad nudi idealnu kombinaciju povijesnog šarma i modernog štiha. Kao kulturno, obrazovno, poslovno i turističko središte, Zagreb je bogat arhitektonskim blagom, uključujući srednjovjekovne građevine, veličanstvene trgove i šarmantne parkove. Grad je poznat po živoj umjetničkoj i glazbenoj sceni, kao i po kulinarskim delicijama, od tradicionalne hrvatske kuhinje do internacionalnih delicija. Uz bogatstvo muzeja, galerija, kazališta i dvorana za izvedbe, Zagreb nudi raznoliku kulturnu ponudu za lokalno stanovništvo i posjetitelje. Slikovita brda i rijeke u tom području također pružaju brojne mogućnosti za aktivnosti na otvorenom i rekreaciju. Ukratko, Zagreb je fascinantna destinacija koja utjelovljuje povijest i suvremenost, nudeći posjetiteljima nezaboravno iskustvo.

Ako ste ovaj luksuzni stan u Zagrebu vidjeli kod druge agencije po drugoj cijeni ili jeftinije, slobodno nam se javite kako bismo mogli provjeriti cijenu. Odmah ćemo kontaktirati vlasnika i omogućiti Vam iste uvjete.

Korisnu i stambenu površinu svake nekretnine izračunavamo na temelju pravnih faktora hrvatskog obračuna stambene površine. Unutarnje površine obračunavaju se faktorom 1,00, natkriveni balkoni i terase 0,50, a nenatkriveni prostori 0,25. Lođe simaju fakrot 0,75, garaže 0,70, parkirna mjesta 0,20 i vrtovi 0,10. Dodatne informacije o proračunu stambenog prostora u Hrvatskoj možete pronaći u odjeljku Često postavljana pitanja

CTB Brokers Hrvatska – vlasnik Christian T. Bader agent za financije i nekretnine ne preuzima nikakvu odgovornost za ažurnost, točnost i potpunost danih podataka. Potraživanja materijalne ili nematerijalne odgovornosti uzrokovana neupotrebom ili upotrebom netočnih ili nepotpunih informacija u osnovi su isključena. Osim u slučaju namjernog djelovanja ili grubog nemara od strane CTB Brokersa. Ova ponuda je neobvezujuća. Izričito zadržavamo pravo izmjene, dodavanja ili brisanja dijelova ponude bez prethodne najave. Također zadržavamo pravo privremenog ili trajnog zaustavljanja objave. Sve informacije o pojedinim nekretninama kao i slike, tlocrte i ilustracije dao je dotični prodavatelj/iznajmitelj.

Ugovor o posredovanju s nama sklapa se pisanim ugovorom ili na temelju ugovora o traženju kupca ili izlaganja nekretnine i njegovih uvjeta. Zahtjev za posredovanje proizlazi iz jasnog dokaza posredovanja kojeg daje CTB BROKERS. Ili organiziranjem sklapanja ugovora za nekretninu koju nudi CTB BROKERS. Posrednička naknada obračunava se od cijene najma u ugovoru o najmu nekretnine koja se iznajmljuje, uključujući sve dodatne usluge koje idu u korist najmodavca ili trećih osoba. Posrednička naknada iznosi jednu najamninu plus zakonski PDV te se zarađuje i dospijeva po sklapanju ugovora. Iznos bruto provizije podložan je korekciji u slučaju promjene porezne stope. Zahtjev za proviziju također postoji ako se dogodi ekvivalentna zamjena ili naknadna transakcija umjesto prvobitno planirane transakcije. Ako posredovanje u toj transakciji spada u područje djelovanja posrednika. Potraživanje provizije za zamjenske ili naknadne transakcije izračunava se iz tržišne vrijednosti i lokalne stope provizije plus zakonski PDV. CTB BROKERS prima trenutni zahtjev za isplatu od najmoprimca.

Kao agenti za nekretnine, u skladu s Člankom 2. stavkom. 1 Br. 14 i § 11 st. 1., 2. Zakona o sprječavanju pranja novca (ZPN) dužan je prilikom uspostavljanja poslovnog odnosa utvrditi i provjeriti identitet ugovornog partnera. To vrijedi i kada postoji ozbiljan interes za izvršenje ugovora o kupoprodaji nekretnine. Za ovo je neophodno da se pridržavamo članka 11. st. 4. ZBZP-a, u svoju osobnu iskaznicu (ukoliko djelujete kao fizička osoba) upišite odgovarajuće podatke – npr. preslikom. Za pravnu osobu potrebna nam je kopija izvatka iz trgovačkog registra iz kojeg je vidljiv stvarni vlasnik. Zakon o pranju novca propisuje da posrednik mora čuvati preslike i dokumente pet godina. Kao naš ugovorni partner, također imate dužnost surađivati ​​u skladu s Odjeljkom 11. stavkom. 6 AMLA.

Ihr Ansprechpartner

Portfolio
Marija Bader
 • Marija Bader

Enquire About This Property

Ähnliche Angebote

Compare listings

Compare
Marija Bader
 • Marija Bader