Prodajna rješenja za

INVESTITORE

Optimizirajte uspjeh svog građevinskog projekta s našim prodajnim konceptima izrađenim po mjeri za investitore. Povećajte vidljivost i prodajne brojke kroz učinkovite strategije na zahtjevnom tržištu nekretnina. Profitirajte već sada kao investitor!

Planirajte uspjeh

Koncept prodaje za investitore

NAŠ CILJ JE VAŠ USPJEH U PRODAJI BEZ STRESA, A NAŠE ISKUSTVO I NAŠA USLUGA JE VAŠA DODANA VRIJEDNOST.

Naš način rada karakterizira bliska suradnja s našim investitorima kako bismo razvili učinkovitu marketinšku strategiju. Na temelju detaljne analize tržišta i ciljne skupine te brendiranja nekretnine, određujemo kako i gdje će se vaša nekretnina reklamirati. Naš cilj je Vašu nekretninu optimalno predstaviti na tržištu, zbog čega se oslanjamo na širok marketinški miks online i offline mjera oglašavanja. Pažljivo planiramo svaki korak prodajnog procesa kako bismo izbjegli gubitak vremena i u potpunosti se koncentrirali na Vaš uspjeh u prodaji. 

Po završetku svih pripremnih radova, vašem projektu ćemo dodijeliti Key Account Managera koji će pratiti i koordinirati cijeli prodajni proces te će u svakom trenutku biti dostupan za vaša pitanja. Osim toga, dobivat ćete redovita izvješća o stanju prodaje i provedenim mjerama oglašavanja. Izrađujemo projektnu datoteku sa svim relevantnim dokumentima i uvijek vas obavještavamo. Upravljanjem prodajom korak po korak implementiramo marketinški koncept razvijen za vaš projekt, prezentiramo vaš građevinski projekt na tržištu i obučavamo naš prodajni tim i sve ostale suradnike uključene u projekt.

Prilagođena rješenja

Za privatne prodavatelje

Koristite našu besplatnu procjenu kako biste postavili realnu prodajnu cijenu i izvukli maksimum iz prodaje svoje nekretnine. Naši stručnjaci analiziraju različite čimbenike kao što su lokacija, stanje i trenutni tržišni trendovi kako bi vam pružili informiranu procjenu.

Naši iskusni savjetnici dostupni su da vam osobno pomognu i vode vas kroz svaki korak prodajnog procesa. Od pripreme vaše nekretnine do određivanja cijene i potpisivanja ugovora, osiguravamo da donosite dobro informirane odluke i postižete svoje ciljeve.

Razvijamo prilagođene marketinške strategije prilagođene jedinstvenim karakteristikama vaše nekretnine. Od profesionalne fotografije do atraktivnih oglasa do upotrebe digitalnih medija i društvenih platformi, povećavamo vidljivost vaše nekretnine i učinkovito dopiremo do potencijalnih kupaca.

Naši stručnjaci pružit će vam podršku u pregovorima o sklapanju ugovora i pružiti vam stručne savjete o pravnim pitanjima. Jamčimo da su vaši interesi zaštićeni i da se svi pravni aspekti pravilno rješavaju kako bismo osigurali nesmetan završetak prodaje.

Nudimo Vam sveobuhvatnu podršku i pratimo Vas do uspješnog završetka prodaje. Bilo da se radi o uvjeravanju potencijalnih kupaca, pripremama za sklapanje posla ili svladavanju bilo kakvih prepreka, uvijek smo na vašoj strani kako bismo osigurali da proces prodaje teče glatko i da ga možete zaključiti s uspješnim ishodom.

Uspješna prodaja

Upravljanje prodajom

MI PREUZIMAMO POSAO I BRINIMO SE ZA VAS PRILIKOM PRODAJE VAŠE NEKRETNINE.

Čim dobijemo upit od strane zainteresirane strane, kupca evidentiramo u našem sustavu i stojimo na raspolaganju za sva pitanja. Šaljemo sve relevantne dokumente i kreiramo dosje kupca s važnim podacima. Organiziramo i koordiniramo izlazak na teren. Po potrebi možemo organizirati i prijevoz i smještaj. Naš voditelj ključnih kupaca bit će uz vas tijekom razgledavanja. Brinemo se za koordinaciju i komunikaciju za pojedinačne posebne zahtjeve. Po želji možemo pružiti podršku pri odabiru materijala i opreme. Kada donesete odluku o kupnji, koordiniramo sve daljnje korake kao što su rezervacija, plan plaćanja i nacrt ugovora. Po potrebi možemo pomoći i oko financiranja te organizirati javnobilježnički termin. Nudimo i podršku odvjetnika ili poreznih savjetnika. Nakon kupnje, naš iskusni postprodajni tim pobrinut će se za vaše daljnje brige.

Prilagođena rješenja

Za investitore

Naši stručnjaci provode temeljitu analizu vašeg projektnog portfelja i procjenjuju mogućnosti razvoja kako bi vam pružili dobro utemeljene preporuke. Identificiramo prilike za rast i optimizaciju i podržavamo vas u iskorištavanju punog potencijala vaših projekata.

Razvijamo marketinške strategije po mjeri koje su prilagođene specifičnostima vaših novih građevinskih projekata. Od pozicioniranja na tržištu preko obraćanja ciljnim skupinama do korištenja inovativnih marketinških kanala, činimo sve da uspješno prezentiramo vaše projekte i privučemo potencijalne kupce.

Naši iskusni stručnjaci za nabavu podržat će vas u privlačenju potencijalnih kupaca ili investitora za vaše građevinske projekte. Koristimo se našom širokom mrežom i industrijskim kontaktima kako bismo konkretno reklamirali vaš projekt i privukli zainteresirane strane koje prepoznaju potencijal vašeg projekta.

Nudimo Vam pouzdano vođenje prodaje i preciznu koordinaciju kroz cijeli prodajni proces. Od akvizicije do primopredaje, osiguravamo da je prodaja vašeg projekta dovršena na vrijeme bez kompromisa u kvaliteti i standardima.

Naši stručnjaci za predmet imaju opsežno znanje o pravnim i regulatornim pitanjima za prodaju građevinskih projekata. Podržavamo vas u ispunjavanju svih potrebnih zahtjeva kako bismo osigurali da je vaša prodaja u skladu s važećim propisima i standardima te da teče glatko.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas za dogovor o prodaji

Imate li pitanja ili želite dogovoriti termin savjetovanja? Naš ljubazan i kompetentan tim rado će vam pomoći. Kontaktirajte nas putem telefona, e-maila ili jednostavno ispunite našu kontakt formu. Veselimo se vašem upitu i rado ćemo vam pomoći oko vaših potreba za nekretninama u Hrvatskoj.

Kompetentnost & iskustvo

Kontaktirajte nas za dogovor o prodaji!

Imate li pitanja ili želite dogovoriti termin savjetovanja? Naš ljubazan i kompetentan tim rado će vam pomoći. Kontaktirajte nas putem telefona, e-maila ili jednostavno ispunite našu kontakt formu. Veselimo se vašem upitu i rado ćemo vam pomoći oko vaših potreba za nekretninama u Hrvatskoj.

Compare listings

Compare