Za njemačke klijente

Vaš njemački posrednik u Hrvatskoj

Kao njemački posrednik u Hrvatskoj, nudimo klijentima s njemačkog govornog područja sveobuhvatnu podršku na njemačkom jeziku u Hrvatskoj kako bi ostvarili svoje snove o nekretnini. Za svoj uspjeh vjerujte našoj stručnosti i iskustvu.

Vaš ključ uspjeha u Hrvatskoj

Gradimo mostove, ostvarujemo snove o nekretninama

Kao vaš njemački agent za nekretnine u Hrvatskoj, nudimo vam pouzdanu stručnost koja vam je potrebna da biste uspješno ostvarili svoj san o nekretnini. S dubokim kulturnim razumijevanjem, vještinama jezika, pravnom stručnošću, profesionalizmom i širokom mrežom, podržavamo vas u svakom koraku vašeg projekta nekretnina.

Mi ne govorimo samo njemački, mi smo Nijemci i imamo kompletnu njemačku mrežu za njemačke kupce u Hrvatskoj. Naši partneri u području poreza i prava su njemački ili austrijski odvjetnici i revizori koji su Hrvati i koji su završili obuku u Njemačkoj ili Austriji, ali sada ponovno žive u Hrvatskoj. Ne trebaju nam tumači ili prevoditelji. Njemački nam je materinji jezik, a hrvatski drugi jezik. Pratimo naše kupce od prvog kontakta preko pregleda i razgovora do pregovora o cijeni do javnobilježničkog kupoprodajnog ugovora na vašem materinjem jeziku i, po želji, dalje. Iskoristite našu ponudu usluga na vašem jeziku.

Stručnost i pouzdanost

Na svom materinjem jeziku

Kroz duboko razumijevanje kulturnih nijansi između Njemačke i Hrvatske, možemo izgraditi most između obje zemlje. To olakšava komunikaciju i suočavanje s lokalnim običajima, što doprinosi nesmetanom odvijanju transakcija nekretnina.

Govorimo njemački i hrvatski kao materinji jezik, a imamo i odlično znanje engleskog jezika. Također imamo partnere i zaposlenike koji također govore francuski i talijanski kao materinji jezik. To omogućuje jasnu i učinkovitu komunikaciju s njemačkim kupcima, što dovodi do boljeg razumijevanja potreba kupaca.

CTB Brokers donosi temeljito poznavanje njemačkog pravnog sustava, u kombinaciji s poznavanjem hrvatskog zakona o nekretninama. Ova pravna ekspertiza nudi njemačkim klijentima sigurnost i povjerenje tijekom cijelog procesa transakcije.

Njemački agenti poznati su po svojoj profesionalnosti i pouzdanosti. Radimo učinkovito, transparentno i marljivo udovoljavajući potrebama kupaca. Ova pouzdanost stvara visoku razinu povjerenja među njemačkim kupcima koji žele investirati ili kupiti nekretninu u Hrvatskoj.

Imamo široku mrežu stručnjaka i resursa koji govore njemački u Hrvatskoj. To našim klijentima omogućuje pristup širokom rasponu usluga, od procjene imovine do financiranja i obnove. To omogućuje našim klijentima da učinkovito upravljaju svim aspektima procesa transakcije nekretnina na svom materinjem jeziku i postignu svoje ciljeve.

Kao njemački posrednik u Hrvatskoj, u Hrvatskoj smo kao kod kuće kada su u pitanju njemački građevinski standardi i građevinski propisi. Time njemačkim kupcima omogućujemo visokokvalitetne građevinske i renovacijske radove koji zadovoljavaju njihove visoke standarde

Trenutne mogućnosti

Prilike za investitore u Hrvatskoj

Hrvatska trenutno nudi širok spektar mogućnosti za ulagače. Zemlja bilježi snažan gospodarski rast, atraktivan krajolik nekretnina i okruženje koje je sve više pogodno za ulaganja. Sa širokim rasponom sektora kao što su turizam, razvoj nekretnina, obnovljivi izvori energije i infrastrukturni projekti, postoje brojne mogućnosti za ulagače. Sa širokim rasponom sektora kao što su turizam, razvoj nekretnina, obnovljivi izvori energije i infrastrukturni projekti, postoje brojne mogućnosti za ulagače. Od obalne regije u usponu do projekata urbanog razvoja u Zagrebu, postoje razne mogućnosti za iskorištavanje potencijala rasta hrvatskog tržišta.

CTB Brokers je pouzdana kontaktna točka za njemačke klijente u Hrvatskoj. Naše prilagođene usluge usmjerene su na institucionalne investitore, kao i na programere projekata i nekretnina koji žele razviti svoj potencijal na hrvatskom tržištu. Uz predani tim stručnjaka, nudimo širok raspon usluga podrške uključujući analizu tržišta, odabir lokacije, pravne i porezne savjete, nadzor izgradnje i više. Pomoći ćemo Vam da ispunite Vaše individualne zahtjeve i ostvarite uspješan ulazak na tržište Hrvatske.

Sve usluge u

Za njemačke klijente

Sve opise nekretnina pišemo na njemačkom jeziku i prevodimo sve relevantne informacije i dokumente na vaš jezik kako bismo izbjegli nesporazume zbog lošeg prijevoda.

Njemački ili austrijski kupci od nas dobivaju savjete po mjeri koji zadovoljavaju njihove kulturne i jezične potrebe kako bi osigurali najvišu razinu zadovoljstva.

Sva komunikacija, bilo putem telefona, e-pošte ili osobno, odvija se na njemačkom jeziku kako bi se osigurala glatka i učinkovita interakcija.

Cjelokupni pregovori o cijeni i ugovoru kao i proces kupnje odvijaju se na njemačkom jeziku kako bi se izbjegli nesporazumi i maksimizirale pogodnosti za kupace.

Svi ugovori, dokumenti i sporazumi sastavljaju se na njemačkom jeziku, a potom prevode na hrvatski kako bi se osigurala pravna jasnoća i transparentnost.

Podržavamo naše njemačke i austrijske kupce i izvan kupnje. Također ćemo vas rado savjetovati o prijenosu vlasništva i registraciji kod dobavljača ili turističkoj prijavi. Ako je potrebno, također možemo organizirati uslugu najma na njemačkom jeziku za vas.

KONTAKTIRAJTE NAS

Planirate li kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Kontaktirajte nas već danas kako biste iskoristili naše usluge na njemačkom jeziku i otkrili idealnu nekretninu u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama. Sa širokim portfeljem nekretnina u Hrvatskoj, rado ćemo vam pomoći da ostvarite svoj cilj posjedovanja vlastite nekretnine u Hrvatskoj!

KONTAKTIRAJTE NAS

Planirate li kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Kontaktirajte nas već danas kako biste iskoristili naše usluge na njemačkom jeziku i otkrili idealnu nekretninu u Hrvatskoj koja odgovara vašim potrebama. Sa širokim portfeljem nekretnina u Hrvatskoj, rado ćemo vam pomoći da ostvarite svoj cilj posjedovanja vlastite nekretnine u Hrvatskoj!

Compare listings

Compare