Održiva strategija ulaganja: Ekskluzivna rezidencija uz more

 • 203.056 €
Zadarska Županija, Sveti Filip i Jakov
 • Apartman
 • Art der Immobilie
 • 1
 • Schlafzimmer
 • 1
 • Bad
 • 1
 • Garage
 • 35,87
 • 2024
 • Baujahr
 • ZD-SFJ-256-S
 • Immobilien-ID
Za prodaju
Održiva strategija ulaganja: Ekskluzivna rezidencija uz more
Zadarska Županija, Sveti Filip i Jakov
 • 203.056 €

Beschreibung

Oduševljeni smo što vam možemo predstaviti apartman s pogledom na more. Ukoliko imate dodatnih pitanja o apartmanu s pogledom na more ili želite dobiti osobni dojam o ovom modernom apartmanu na licu mjesta. Onda se ne ustručavajte kontaktirati naše lokalne stručnjake za nekretnine. Na sva pitanja o apartmanu s pogledom na more u Sv.Filipu i Jakovu kod Zadra rado ćemo odgovoriti osobnim pozivom ili putem e-maila. Naši agenti jedva čekaju da nam se javite.

INFORMACIJE O STANU Smještena na vrhunskoj lokaciji, ova izuzetna rezidencija prostire se na površini od 355,81 m2 (NKP 165,91 m2) pomno dizajniranog stambenog prostora koji utjelovljuje suvremenu eleganciju i bezvremenski šarm. Uz skladan spoj moderne estetike i funkcionalnosti, ovaj stan obećava izniman životni stil za zahtjevne kupce.

Prodaje se stan B-06 u zgradi B (Tip 4). Ova rezidencija se nalazi u potkrovlju i sastoji se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na terasu (7,80m2), spavaće sobe i kupaonice. Stanu pripada parkirno mjesto od 15 m2. Ukupna neto naplatna površina stana je 35,87 m2, dok je ukupna neto korisna površina 54,11 m2. Ove moderne rezidencije stvorene su kao izvor radosti i destinacija koja odiše opuštanjem. Svojim vlasnicima nude niz pogodnosti i pogodnosti.

Upravitelj jamči minimalni godišnji povrat od 5% do 2027. godine. Očekivani godišnji prinos nakon 2027. je 7,5%, uz održavanje vrhunske kvalitete i visoke atraktivnosti nekretnina. Vlasnik ima mogućnost korištenja rezidencije do 4 tjedna u sezoni i izvan sezone po želji. Zaplovite u oazu svog odmora i bezbrižno uživajte u onome što vas zaista ispunjava.

Očekivani rok završetka radova je 1. srpnja 2024. godine.

Ovaj izuzetan projekt Hotel & Residences smješten je u srcu Dalmacije, uz obalu pitoresknog gradića Sv. Filipa i Jakova. Samo 2,5 sata vožnje od Zagreba i samo 25 km od međunarodne zračne luke Zadar, ovo odmaralište s 5 zvjezdica nudi izvrsnu lokaciju i povezanost.

Naselje se sastoji od hotela i šest zgrada s ukupno 60 rezidencija. Nudi širok raspon sadržaja uključujući wellness i SPA zonu, fitness centar, izvrsne restorane i barove, dječju igraonicu, igrališta, bazene i uređenu plažu neposredno ispred resorta. Obližnja marina upotpunjuje ponudu za savršen obiteljski odmor.

Hotel & Residences impresionira uspješnim spojem moderne arhitekture i elegantnog ambijenta, autentičnih lokalnih detalja i inspirativne prirode. Svaki detalj osmišljen je s ljubavlju i pažnjom kako bi se stvorile nezaboravne uspomene i pružio uvid u životni stil izvan uobičajenog.

Rezidencije nisu samo mjesto užitka, već i utočište za opuštajuće trenutke. Vlasnici imaju koristi od brojnih prednosti, uključujući zajamčeni minimalni povrat od 5,00 posto do 2027. godine od strane upravitelja. Nakon 2027. očekuje se godišnji povrat od otprilike 7,50 posto, uz uvijek zajamčeno održavanje kako bi se održala kvaliteta i atraktivnost nekretnine.

Kao vlasnik imate mogućnost korištenja svojeg boravišta do 4 tjedna tijekom turističke sezone i po želji izvan sezone. Uronite u oazu odmora i uživajte u bezbrižnim trenucima koji vas istinski ispunjavaju.

Sv. Filip i Jakov, malo slikovito primorsko mjesto na jadranskoj obali, poznato je po svojoj ljepoti, miru i blizini prekrasnih plaža. Ovo slikovito mjesto privlači posjetitelje svojim šarmom, tradicijom i kristalno čistim morem.

Sv. Filip i Jakov nudi savršenu ravnotežu između mirnog mediteranskog života i urbanog šarma. Ovdje možete šetati uz more, istraživati ​​povijesne znamenitosti ili se jednostavno opustiti na prekrasnim plažama. U blizini se nalazi Nacionalni park Kornati, raj za ljubitelje prirode i avanture.

Osim toga, Sv. Filip i Jakov nudi raznoliku gastronomsku ponudu, s brojnim restoranima koji poslužuju svježe plodove mora i autohtone dalmatinske specijalitete. Mjesto se može pohvaliti i bogatom kulturnom scenom s raznim događajima i događanjima tijekom cijele godine.

Za one koji traže idealno mjesto za život ili odmor, Sv. Filip i Jakov nudi nevjerojatan spoj prirodnih ljepota, kulturne baštine i opuštene atmosfere. Ovdje možete pronaći mir i uživati ​​u ljepotama jadranske obale.

Zadar, povijesni obalni grad na hrvatskoj jadranskoj obali, poznat je po svojoj bogatoj povijesti, zapanjujućoj arhitekturi i netaknutoj prirodnoj ljepoti. Kao veliko kulturno središte, Zadar nudi obilje atrakcija uključujući drevne rimske ruševine, srednjovjekovne crkve i impresivne venecijanske građevine. Slikoviti položaj uz more, okružen očaravajućim krajolikom otoka i uvala, čini Zadar popularnim odredištem za turiste iz cijeloga svijeta.

Grad je poznat i po jedinstvenim zalascima sunca kojima se možete diviti s rive. Uz kulturnu važnost, Zadar je i važno gospodarsko i turističko središte regije. Uz mnoštvo restorana, barova, trgovina i zabavnih sadržaja, Zadar nudi živahan i raznolik gradski život. Sa svojim idealnim položajem, bogatom poviješću i prirodnim ljepotama, Zadar je mjesto koje morate posjetiti.

Ako ste ovu nekretninu vidjeli u drugoj agenciji po drugačijoj cijeni ili jeftinije. slobodno nam se javite kako bismo mogli provjeriti cijenu. Odmah ćemo kontaktirati vlasnika i omogućiti Vam iste uvjete. Čim budemo imali sve informacije o različitim cijenama, kontaktirat ćemo vas. Čim budemo imali sve informacije o različitim cijenama, kontaktirat ćemo vas.

Ako ste ozbiljno zainteresirani za kupnju, preporučamo da se posavjetujete s pravnim savjetnikom kako biste provjerili željenu nekretninu te dobili pravni savjet i obradu u Hrvatskoj. Rado ćemo vas povezati s jednim od naših pouzdanih odvjetnika koji govore njemački, kao što su Jagar & Grebenar ili Boric & Partner.

Ako zbog poreznih razloga razmišljate o kupnji preko hrvatske tvrtke, preporučujemo da se obratite poreznom savjetniku. Rado ćemo vas povezati s jednim od naših njemačko-hrvatskih revizora kao što su Confida Zagreb ili LeitnerLeitner.

U Hrvatskoj i Njemačkoj kupac snosi javnobilježničke i troškove upisa u zemljišne knjige. Dakle, može slobodno izabrati javnog bilježnika, kao u Njemačkoj. Stoga preporučujemo javnog bilježnika koji govori njemački poput Kristijana Hukelja ili ureda Draškić.

Porez na promet nekretnina u Hrvatskoj iznosi 3,00 posto. Novoizgrađene nekretnine izuzete su od poreza na promet nekretnina. Preduvjet je da nekretninu prodaje poduzetnik te da nije starija od 2 godine i nije useljavana. Na takvu nekretninu također je moguće odbiti pretporez. Međutim, to je moguće samo ako nekretninu kupujete preko tvrtke registrirane u sustavu poreza na promet. Daljnje detaljne informacije o dodatnim troškovima kupnje nekretnine iz snova u Hrvatskoj možete pronaći u odjeljku Česta pitanja.

Korisnu i stambenu površinu svake nekretnine izračunavamo na temelju pravnih faktora hrvatskog obračuna stambene površine. Unutarnje površine obračunavaju se faktorom 1,00, natkriveni balkoni i terase 0,50, a nenatkriveni prostori 0,25. Lođe simaju fakrot 0,75, garaže 0,70, parkirna mjesta 0,20 i vrtovi 0,10. Dodatne informacije o proračunu stambenog prostora u Hrvatskoj možete pronaći u odjeljku Često postavljana pitanja.

CTB Brokers Hrvatska – vlasnik Christian T. Bader agent za financije i nekretnine ne preuzima nikakvu odgovornost za ažurnost, točnost i potpunost danih podataka. Potraživanja materijalne ili nematerijalne odgovornosti uzrokovana neupotrebom ili upotrebom netočnih ili nepotpunih informacija u osnovi su isključena. Osim u slučaju namjernog djelovanja ili grubog nemara od strane CTB Brokersa. Ova ponuda je neobvezujuća. Izričito zadržavamo pravo izmjene, dodavanja ili brisanja dijelova ponude bez prethodne najave. Također zadržavamo pravo privremenog ili trajnog zaustavljanja objave. Sve informacije o pojedinim nekretninama kao i slike, tlocrte i ilustracije dao je dotični prodavatelj/iznajmitelj.

Slike naših novih građevinskih projekata su i neobvezujući 3D prikazi i neobvezujuće ilustracije. Oni ne odražavaju točnu veličinu, točan raspored ili arhitektonska obilježja stambenih jedinica. Služe samo za bolji dojam o ovoj stambenoj jedinici. Točne dimenzije, tlocrte i opremu te raspored prozora i vrata možete pronaći u glavnom arhitektonskom projektu. Molimo pogledajte opis zgrade za arhitektonske karakteristike i detalje opreme pojedinih stambenih jedinica.

Ugovor o posredovanju s nama sklapa se pisanim ugovorom ili na temelju ugovora o traženju kupca ili izlaganja nekretnine i njegovih uvjeta. Zahtjev za posredovanje proizlazi iz jasnog dokaza posredovanja kojeg daje CTB BROKERS. Ili organiziranjem sklapanja ugovora za nekretninu koju nudi CTB BROKERS. Posrednička provizija se obračunava od kupoprodajne cijene iz kupoprodajnog ugovora za predmet koji se prodaje, uključujući sve dodatne usluge u korist prodavatelja ili trećih osoba. Posrednička naknada iznosi 3,00% od ukupne kupoprodajne cijene plus. zakonski PDV i zarađuje se i dospijeva kada se ugovor sklopi kod javnog bilježnika. Iznos bruto provizije podložan je korekciji u slučaju promjene porezne stope. Zahtjev za proviziju također postoji ako se dogodi ekvivalentna zamjena ili naknadna transakcija umjesto prvobitno planirane transakcije. Ako posredovanje u toj transakciji spada u područje djelovanja posrednika. Potraživanje provizije za zamjenske ili naknadne transakcije izračunava se iz tržišne vrijednosti i lokalne stope provizije plus zakonski PDV. CTB BROKERS prima trenutni zahtjev za plaćanje od kupca.

Kao agenti za nekretnine, u skladu s Člankom 2. stavkom. 1 Br. 14 i § 11 st. 1., 2. Zakona o sprječavanju pranja novca (ZPN) dužan je prilikom uspostavljanja poslovnog odnosa utvrditi i provjeriti identitet ugovornog partnera. To vrijedi i kada postoji ozbiljan interes za izvršenje ugovora o kupoprodaji nekretnine. Za ovo je neophodno da se pridržavamo članka 11. st. 4. ZBZP-a, u svoju osobnu iskaznicu (ukoliko djelujete kao fizička osoba) upišite odgovarajuće podatke – npr. preslikom. Za pravnu osobu potrebna nam je kopija izvatka iz trgovačkog registra iz kojeg je vidljiv stvarni vlasnik. Zakon o pranju novca propisuje da posrednik mora čuvati preslike i dokumente pet godina. Kao naš ugovorni partner, također imate dužnost surađivati ​​u skladu s Odjeljkom 11. stavkom. 6 AMLA.

Ihr Ansprechpartner

Portfolio
Marija Bader
 • Marija Bader

Enquire About This Property

Ähnliche Angebote

Compare listings

Compare
Marija Bader
 • Marija Bader