Elegantan život u Zagrebu: Moderan stan od 75 m² s vrhunskim namještajem

 • 1.500 €
Grad Zagreb, Podsused - Vrapče
 • Apartman
 • Art der Immobilie
 • 3
 • Schlafzimmer
 • 2
 • Bäder
 • 1
 • Garage
 • 74,28
 • 2023
 • Baujahr
 • ZG-POV-100-R
 • Immobilien-ID
Za najam
Elegantan život u Zagrebu: Moderan stan od 75 m² s vrhunskim namještajem
Grad Zagreb, Podsused - Vrapče
 • 1.500 €

Beschreibung

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam ovaj novoizgrađeni stan u Zagrebu.

INFORMACIJE O STANU Smještena na vrhunskoj lokaciji, ova izuzetna rezidencija prostire se na površini od 355,81 m2 (NKP 165,91 m2) pomno dizajniranog stambenog prostora koji utjelovljuje suvremenu eleganciju i bezvremenski šarm. Uz skladan spoj moderne estetike i funkcionalnosti, ovaj stan obećava izniman životni stil za zahtjevne kupce.

Doživite luksuzan život u ovom elegantnom stanu izgrađenom 2023. godine. Pokrivajući veliku površinu od 75 m², ovaj apartman nudi tri prostrane spavaće sobe i dvije kupaonice, idealne za obitelji ili parove koji traže udobnost i prostor.

Individualno izrađen namještaj daje stanu ekskluzivan štih i stvara ugodnu atmosferu. Dizajnerska kuhinja opremljena najsuvremenijim aparatima poziva na kuhanje i uživanje. Balkon nudi dodatni prostor za opuštanje i uživanje.

Dodatne pogodnosti uključuju garažu za vaše vozilo, kao i podrumsku prostoriju koja pruža dodatni prostor za pohranu. Lokacija stana je izvrsna, brza povezanost s glavnim gradskim sadržajima i atrakcijama.

Ovaj moderan stan spaja moderan dizajn s funkcionalnim elementima i nudi sve što je potrebno za ugodan život u Zagrebu. Kontaktirajte nas za više informacija i razgledavanje. Vaš novi dom čeka na vas!

Ova novogradnja sinonim je za najvišu kvalitetu gradnje i modernu arhitekturu. Stanovi su opremljeni prvoklasnim materijalima i najnovijom tehnologijom, što jamči udobnost i energetsku učinkovitost. Veliki prozori osiguravaju obilje dnevnog svjetla i ugodnu životnu atmosferu. Svaka jedinica ima visokokvalitetne parkete, dizajnerske kupaonice i moderno opremljenu kuhinju. Ova moderna nova zgrada nudi životni prostor za različite potrebe – od ugodnih apartmana do prostranih penthouse apartmana. Sve jedinice dizajnirane su za maksimalnu udobnost i funkcionalnost. Svaki apartman ima balkon ili terasu gdje se možete opustiti i uživati ​​u pogledu.

Ulica Pavlenski put jedna je od najtraženijih adresa u Zagrebu. Ova lokacija nudi odličnu povezanost sa središtem grada i glavnim prometnim pravcima. Škole, vrtići, mogućnosti za kupovinu i rekreacijske aktivnosti nalaze se u neposrednoj blizini i lako se može doći pješice. Mirno i zeleno okruženje čini ovu lokaciju posebno privlačnom za obitelji.

Savršena infrastruktura i prometna povezanost

S ove lokacije možete brzo i jednostavno doći do svih važnijih odredišta u Zagrebu. Javni prijevoz je u neposrednoj blizini i nudi brzu vezu sa centrom grada. Povezanost autocestom je također optimalna, tako da se brzo stiže do okolnih gradova i međunarodne zračne luke.

Zagreb, glavni grad Hrvatske, makro-lokalni je biser s bogatom poviješću i živahnim urbanim životom. Ovaj grad nudi idealnu kombinaciju povijesnog šarma i modernog štiha. Kao kulturno, obrazovno, poslovno i turističko središte, Zagreb je bogat arhitektonskim blagom, uključujući srednjovjekovne građevine, veličanstvene trgove i šarmantne parkove. Grad je poznat po živoj umjetničkoj i glazbenoj sceni, kao i po kulinarskim delicijama, od tradicionalne hrvatske kuhinje do internacionalnih delicija. Uz bogatstvo muzeja, galerija, kazališta i dvorana za izvedbe, Zagreb nudi raznoliku kulturnu ponudu za lokalno stanovništvo i posjetitelje. Slikovita brda i rijeke u tom području također pružaju brojne mogućnosti za aktivnosti na otvorenom i rekreaciju. Ukratko, Zagreb je fascinantna destinacija koja utjelovljuje povijest i suvremenost, nudeći posjetiteljima nezaboravno iskustvo.

Ako ste ovaj stan u Zagrebu vidjeli kod druge agencije po drugoj cijeni ili jeftinije, slobodno nam se javite kako bismo mogli provjeriti cijenu. Odmah ćemo kontaktirati vlasnika i omogućiti Vam iste uvjete. Čim budemo imali sve informacije o različitim cijenama, kontaktirat ćemo vas. Čim budemo imali sve informacije o različitim cijenama, kontaktirat ćemo vas.

Korisnu i stambenu površinu svake nekretnine izračunavamo na temelju pravnih faktora hrvatskog obračuna stambene površine. Unutarnje površine obračunavaju se faktorom 1,00, natkriveni balkoni i terase 0,50, a nenatkriveni prostori 0,25. Lođe simaju fakrot 0,75, garaže 0,70, parkirna mjesta 0,20 i vrtovi 0,10. Dodatne informacije o proračunu stambenog prostora u Hrvatskoj možete pronaći u odjeljku Često postavljana pitanja

CTB Brokers Hrvatska – vlasnik Christian T. Bader agent za financije i nekretnine ne preuzima nikakvu odgovornost za ažurnost, točnost i potpunost danih podataka. Potraživanja materijalne ili nematerijalne odgovornosti uzrokovana neupotrebom ili upotrebom netočnih ili nepotpunih informacija u osnovi su isključena. Osim u slučaju namjernog djelovanja ili grubog nemara od strane CTB Brokersa. Ova ponuda je neobvezujuća. Izričito zadržavamo pravo izmjene, dodavanja ili brisanja dijelova ponude bez prethodne najave. Također zadržavamo pravo privremenog ili trajnog zaustavljanja objave. Sve informacije o pojedinim nekretninama kao i slike, tlocrte i ilustracije dao je dotični prodavatelj/iznajmitelj.

Slike naših novih građevinskih projekata su i neobvezujući 3D prikazi i neobvezujuće ilustracije. Oni ne odražavaju točnu veličinu, točan raspored ili arhitektonska obilježja stambenih jedinica. Služe samo za bolji dojam o ovoj stambenoj jedinici. Točne dimenzije, tlocrte i opremu te raspored prozora i vrata možete pronaći u glavnom arhitektonskom projektu. Molimo pogledajte opis zgrade za arhitektonske karakteristike i detalje opreme pojedinih stambenih jedinica.

Ugovor o posredovanju s nama sklapa se pisanim ugovorom ili na temelju ugovora o traženju kupca ili izlaganja nekretnine i njegovih uvjeta. Zahtjev za posredovanje proizlazi iz jasnog dokaza posredovanja kojeg daje CTB BROKERS. Ili organiziranjem sklapanja ugovora za nekretninu koju nudi CTB BROKERS. Zahtjev za provizijom izračunava se iz cijene najma navedene u Ugovoru o najmu nekretnine, uključujući sve dodatne usluge koje koriste najmodavcu ili trećim osobama. Posrednička naknada iznosi 1 mjesečnu najamninu od navedene cijene najma plus. zakonski PDV i zarađuje se i dospijeva kada se sklopi Ugovor o najmu. Iznos bruto provizije podložan je korekciji u slučaju promjene porezne stope. Zahtjev za proviziju također postoji ako se dogodi ekvivalentna zamjena ili naknadna transakcija umjesto prvobitno planirane transakcije. Ako posredovanje u toj transakciji spada u područje djelovanja posrednika. Potraživanje provizije za zamjenske ili naknadne transakcije izračunava se iz tržišne vrijednosti i lokalne stope provizije plus zakonski PDV. CTB BROKERS pripada trenutni zahtjev za plaćanje od strane najmoprimca.

Kao agenti za nekretnine, u skladu s Člankom 2. stavkom. 1 Br. 14 i § 11 st. 1., 2. Zakona o sprječavanju pranja novca (ZPN) dužan je prilikom uspostavljanja poslovnog odnosa utvrditi i provjeriti identitet ugovornog partnera. To vrijedi i kada postoji ozbiljan interes za izvršenje ugovora o kupoprodaji nekretnine. Za ovo je neophodno da se pridržavamo članka 11. st. 4. ZBZP-a, u svoju osobnu iskaznicu (ukoliko djelujete kao fizička osoba) upišite odgovarajuće podatke – npr. preslikom. Za pravnu osobu potrebna nam je kopija izvatka iz trgovačkog registra iz kojeg je vidljiv stvarni vlasnik. Zakon o pranju novca propisuje da posrednik mora čuvati preslike i dokumente pet godina. Kao naš ugovorni partner, također imate dužnost surađivati ​​u skladu s Odjeljkom 11. stavkom. 6 AMLA.

Ihr Ansprechpartner

Portfolio
Marija Bader
 • Marija Bader

Enquire About This Property

Compare listings

Compare
Marija Bader
 • Marija Bader